anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, fetelor...am o curiozitate. happy

Cu ani în urmă, am avut o pereche de ciorapi (dresuri, din aceia până sus) negri, groși (nu se vedea deloc prin ei), iar în interior cu un fel de puf (nu blană sau ceva, ci un puf foarte fin) care îi făcea extrem de confortabili și de călduroși. Mai erau și foarte elastici... ceea ce îi făcea foarte ușor de luat, parcă alunecau pe piele de la acel puf. happy Și pe părți aveau niște modele cu flori din pietricele. Dar nu acelea mă interesează. M-aș bucura mult să găsesc fără, numai să găsesc exact așa, cu acel puf moale irezistibil. Și dacă tot a venit sezonul rece, am zis să întreb.

Dacă mi-ați putea lăsa un link sau ceva, v-aș fi foarte recunoscătoare. Vă îmbrățișez! happy

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Se gasesc daca o iei la picior prin localitatea ta, pe la magazinele care au si lenjerie intima, ciorapi si tot felul de imbracaminte de dama. Incearca sa mergi si in C&A, Jolidon.

| Freya1 a răspuns:

Am si eu acum dar fără floricele alea pe margine, ci simpli.Doar ca mi i-a dat soacra mea si nu stiu de unde ii are.Din cate stiu eu de la ceva magazin din asta cu tot felul de articole (magazinele alea gen bazar) daca găsești pe undeva sa întrebi.

| FreddieM a răspuns:

Am o alternativa, poate iti plac.
https://www.chiczow.com/......-pantyhose
Cheers

| anonim_4396 explică (pentru FreddieM):

Mulțumesc, dar nu e ce caut...

| Mirel4412 a răspuns:

Https://bestnfast.ro/......warm-socks

Ca astia? E doar un exemplu, nu cumpara de pe site-ul asta, totul pare gresit la el.

| anonim_4396 explică (pentru Mirel4412):

Nu...nu șosete lungi. Dresuri sau ciorapi, cum li se spune.

| Iamforfun a răspuns:

Poate la un magazin chinezesc ai putea să găsești.
Dar tu de unde i-ai cumpărat pe aceia?
Poți să găsești în același loc de unde i-ai cumpărat.