| NicollNikkyKv a întrebat:

Hei fetelor, am un tus pentru pleoape catherine arley, care abia pot sa ma demachiez de el adica ma demachiez cu demachiant si mai raman neagra pe la ochi, trebuie sa ma spal de vreo 2 ori cu sapun si apa calduta, dar nici atunci nu e complet dat jos doar daca mai ma sterg cu un servetel umed sau cu prosopul. oare de ce? asa sunt toate tusurile? si cu ce m-as outea demachia mai bine?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| FațăZâmbitoare a răspuns:

Bună draga mea happy Încearcă un demachiant pentru machiaj persistent sau rezistent la apă. Poate că tușul tău are o formulă mai rezistentă si de aceea rămâne happy te pup :*

3 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Nu sunt toate asa... probabil este unul cumparat dintr-un magazin obisnuit. Sa iti iei de al Avon, Oriflame etc. Paai, amesteca demachiantul cu apa si aplica pe pleoape si asteapta vreo 2-5 minute. Si dupa ia-l cu apa calduta. happy

| geooo2000 a răspuns:

Heii,nu toate sunt asa... poate ca al tau e mai persistent sau rezistent la apa,poti incerca un alt tip de demachiant,sau il poti amesteca pe cel care il ai cu apa, cum au mai zis fetele, poate asa da roade. Daca nu, incearca sa iti dai prima data cu sapun si apoi demachiantul, apoi iar sapun.
Poate te ajuta, nu stiu.
Funda?

| Kasia a răspuns:

Incearca un demachiant bifazic pentru machiaje waterproof sau lotiunea micelara Bioderma.