| JessicaJess30 a întrebat:

Hei fetelor (asta e o întrebare pentru fete). vreau sa îmi cumpăr un epilator și vreau sa știu dacă epilatorul face parul sa crească mai subțire și mai rar? Ce experiente aveți voi cu epilatoarele? Și încă ceva. Cu epilatorul poți sa iti iei parul de la mustata și de la subraț?

Răspuns Câştigător
| Anna121 a răspuns:

Cu epilatorul parul creste mult mai greu, doar ca e mai dureros. Parul e posibil sa creasca mai subtire si mai rar, dar depinde de fiecare persoana in parte. Cat despre mustata nu recomand, mai bine te faci cu benzi speciale pentru asa ceva, e posibil sa te iriti. La subrat il poti folosi, daca suporti durerea.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai subțire poate, mai rar nu. Și nu cred ca reziști sa ți epilezi mustața de subraț nici atât eu una nu rezist doar pe mâini mă fac cu epilatorul

| kiri11 a răspuns:

Cu siguranta epilatorul este mult mai bun decat lamele de ras. big grin parul va creste mai rar si nu atat de gros happy

| OchisorVisator a răspuns:

Nu stiu daca face mai subtire, dar il rareste, pentru ca, smulgandu-l din radacina in mod repetat, la un moment dat, radacina nu mai dezvolta parul. Poti sa iti iei parul de oriunde daca iti doresti destul de mult, dar doare ca naiba si nu toata lumea suporta pe zonele sensibile.

| sunttimida a răspuns:

Eu mă epilez cu epilatorul doar pe picioare. După un timp te obișnuiești cu durerea, iar părul crește mai subțire, mult mai greu, iar dacă ești norocoasă, mai rar. Nu recomand mustața. Nici la subraț.