| N0name_7278 a întrebat:

Hei fetelor. Azi am dat comanda la Oriflame de un Acoperitorr, este asa ca un ruj, dar nu este ruj. Este un fond de ten intr-o chestie de'aia de ruj.

Ideea e ca nu stiu daca este bun Pentru cei care au asa ceva...Imi puteti zice si mie cum este. Si l-am gasit la pretul de 30 de lei. este prea scump? Sau prea ieftin.[Ma gandesc ca daca este prea ieftin nu este bunNu ca sunt fitoasa si imi iau doar chestii scumpe.]

Acum, pe bune...Nu am mai folosit asa ceva si ma gandesc ca nu e bun.

treaba e ca eu am niste pistrui pe nas.

Si am luat acest Acoperitor gandindu-ma ca ii pot astupa.:*
Acolo scria 2 in 1. Ce putea sa mai fie si altceva? In imagine era doar "rujul laughing " [Fondul de tenn]

Răspuns Câştigător
| Chocolate_2137 a răspuns:

L-am avut si eu fondu ala de ten...este bun,de acoperit acopera, adica pentru mine era bun, doar ca trebuia sa ma dau crema inainte pentru ca imi arata tenul foarte uscat se strangea pe fata acum nu stiu cum o sa se comporte pe tenul tau. acum depinde si de ten nu stiu eu acum folosesc tot de la oriflame giordani care este super bun nici nu se observa pe fata si acopera foarte bine si mai e fond de ten okygen boost care e tot asa bun. sper ca te-am ajutat. pup

6 răspunsuri:
| MeGustaaa a răspuns:

S.n corector se aplica unde ai probleme cu cosuri...

| Ionela_2956 a răspuns:

Se numeşte Corector!
Da, e bun. dar nu ştiu cum funcţionează la pistrui!
Probabil e bun pentru că e şi la un preţ scump.eu am văzut şi cu 10 lei! Şi era bun, dar ăsta dacă e la 30 lei e ff bun!
Nu-ţi face griji!

| FallingRain a răspuns:

Este destul de bun fondul de ten, adica este in regula, nu este cine stie ce, dar are un efect destul de evident. Sigur va acoperi pistruii, pentru ca este un fond de ten destul de puternic, sa-i zic asa, si nici pistruii nu sunt ca si cosurile, care si ele sunt acoperite de fondul de ten. Nu stiu la ce s-au gandit cand au pus 2 in 1, ca eu stiu ca este un simplu fond de ten. In orice caz, este destul de eficient si nu cred ca iti va face probleme. Nu este nici prea scump, nici foarte ieftin, pentru ca este exact pe masura pretului.

| Miruna_2494 a răspuns:

Pai e bun. Adica acopera binisor, daca nu ai ceva mai grav, este ca un fond de ten dar. mai cremoslaughing si pretul e mediu.Si eu tot la 30 lei l-am luat, dar mai de mult.Si faza e ca ei zic ca dai si pe buze sau ploapelaughing asta nu am incercat

| Ariia a răspuns:

deci ala e corector. asa se numeste. http://ro.oriflame.com/......list.jhtml e cumva dintre acestea? oricum este bun. chiar dca nu iti va acoperi perfect pistrui i va masca cat de cat.

| N0name_7278 explică:

Bai deci stiu ca se numeste corector
dar daca scriam corector ma luau astia cu :
ce faci ba iti dau cu corector pe fata?
laughing