anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Hei! Fetelor, care este cel mai bun fond de ten pe care l-ati incercat de la avon? Ma refer acum care acopera cel mai bine? big grin ( nu conteaza pretul )

9 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Eu folosesc fondul de ten de la Color Trend. Este cel mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna

De la avon singurul care mi-a placut a fost cel cu efect de calmarebig grin
Dar nu e exceptional...e destul de prost as zice.
iti recomand fondul de ten revlon color stay sau affinitone
pa-pa

| FlorenceVi a răspuns:

Eu acum cativa ani l-am folosit si l-am tot recumparat pe cel Calming Effect. Insa de 4 ani de cand am descoperit FDT-ul Affinitone de la Maybelinne cel in varianta lichida, nu ala mineral cu pompita, pot sa spun ca m-am indragostit de el. Are acoperire medie sa zic, eu aplic un strat foarte subtire pentru ca mi se pare destul de ok asa. Numai pe asta-l folosesc si l-am recomandat multor fete. In schimb, mai este bun si cel de la Senenteen Time Plus. Am avut decat o sticluta, mi-a placut, insa nu m-a facut sa-l recumpar.

| PookieBear a răspuns:

Cel mai bun de la Avon a fost Calming Effects dar dezavantajul e ca vine in putine nuante, e greu sa o gasesti cea care sa se potriveasca exact tipului tau de ten.Iti recomand ca pentru cumpararea unui fond de ten sa mergi la un magazin specializat care sa aiba si tester sa il poti alege in nuanta potrivita, asa din catalog e mai greu si daca nu ti se potriveste nu prea poti face nimic cu el.Un fond de ten bun si pret si calitate ar fi Affinitone de la Maybelline happy

| Kasia a răspuns:

In general nu imi plac fondurile de ten de la Avon, dar daca vrei sa iti cumperi de aici poti incerca Luxe.E cel mai bun.restul...nu prea merita cumparate. daca vrei un fond de ten cu acoperire mare foloseste Revlon-Colorstay sau Vichy-Dermablend. Daca ti se par prea scumpe poti incerca Maybelline Mouse. sper ca te-am ajutat.

| Bondarel99 a răspuns:

Fondurile de ten de la avon nu acopera aproape deloc, dar cel mai bun mi se pare cel matifiant care are o consistenta mai groasa si absoarbe si sebumul, de aceea pot sa spun ca uniformizeaza tenul mai bine.In schimb celelalte sunt prea lichide si mi se par ca se absorb mult in piele ceea ce nu e bine.

| AlexandraPrincess a răspuns:

Color Trend., cel mai bun!

:*

| denisaijd a răspuns:

Calming Effects happy

| Emiliabantas12 a răspuns:

Pai eu zic sa iti iei un corector pentru cosuri si un fondeten de la BB pentru ca si prietena mea foloseste la fel