| Elly213 a întrebat:

Hei fetelor. Ce faceti?batting eyelashesDaca tot suntem pe TPU as vrea si eu sa va intreb ce fel de epilat recomandati(pe maini si >picioare)--cu ceara, cu epilatoru sau cu lama? Iar daca spuneti ca ar fi cel cu ceara ce produs recomandati?

Dau si fundita.happy

Mz anticipat. Minnie me

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu ceară caldă de albine sau aparat de epilat Braun.
Pentru a vedea care sunt etapele mergi la un salon de înfrumusețare și faci o epilare ca următoarea dată să te faci singură, acasă.
Exclus cu desăvârșire lama sau crema de epilat.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| biuuu a răspuns:

Eu zic sa te faci cu epilatorul... ceara nu e buna chiar deloc...crede-ma eu tot cu epilatorul ma fac.si e ft. bine

| BruneTTe a răspuns:

Cu siguranta iti recomand ceara. Si eu ma fac numai cu ceara si e perfect asa.
Te poti face la salon sau de ce nu, acasa.
Uite aici : http://www.tpb.ro/......tru-epilat iti poti comanda si sa te faci chiar tu singura.
Eu il am pe asta si sunt mai mult decat multumita de el [ http://www.tpb.ro/......basic.html ]. E exact acelasi ca si la salonul unde mergeam.
Dar nimeni nu te pune sa ti-l comanzi fix pe asta. Sunt si altele mult mai ieftine.
Si referitor la lama, evit-o pe cat posibil. Dupa ce ca rezultatul - piele fina dureaza doar 2-3 zile mai si ingroasa firul de par si nu cred ca cineva isi doreste asta. Epilatorul e in general ok, dar oricum nu se compara cu ceara pentru ca mai si rupe unele fire de par care vor creste mai apoi mult mai repede decat celelalte...
sper ca te-am ajutat putin :D

| CuteNSweet a răspuns:

Eu iti recomand cu epilatorul.

| Mmarryy a răspuns:

Eu pe picioare prefer cu epilatorul. tine mai mult timp si firul a devenit mult mai subtire de cand il folosesc, iar pentru maini folosesc o crema decoloranta. Ceara nu prea a dat roade la mine, in plus sa stai acasa sa te faci cu ea, iti ia o gramada de timp, iar benzile cu ceara nu prea sunt asa stralucite.
Sper ca ti-am fost de folos!