| anypitufina a întrebat:

Hei fetelor! Ce mancati de obicei, cate mese, rontaiti prostiuare? happy

5 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
La micul dejun mananc o banana si un iaurt sau omleta.
Cat timp sunt la scoala in pauze imi cumpar un corn cu ciocolata, un mar, ceva sandwich etc.
Cand vin acasa mananc o supa, ceva carne, salata etc.
Pe la ora 15-16 mananc un pachet de biscutiti, un mar, o banana, seminte, ciocolata.
Apoi la cina mananc ceva mai usor. Daca mananc carne sau mancaruri grele ma doare burta.
De obicei mananc Pizza, cartofi prajiti sau o salata.
Si nu beau cafea, nici suc carbogazos, nici apa minerala, doar apla plata.

| luciana200972 a răspuns:

3 mese(dim-iaurt cu cereale/o felie de paine=ou fiert+rosie/lapte cu cereale/
pranz-piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor/ peste/ vita la cuptor sau gratar, snitel de pui, uneori fructe de mare, paste, pizza
seara-un bol cu cereale/salata/salata orientala/oua fierte/etc)
uneori mai rontai si prostioare dar prefer fructele

| Patrăţel a răspuns:

Buna=D, in timpul saptamanii, cand sunt la scoala, mananc dimineata, un mic dejun cam intarziat ( pe la 10-11) si seara cand vin, deci dupa 7. cand stau acasa, weekend, mananc pranzul si sar peste micul dejun, si mai mananc altceva pe la 5-6-7. si de rontait prostiuare,ma tin tare laughing, mai ales cand stau,ma uit la tv sau altceva,trebuie sa rontai ceva sau daca nu beau mult suc tongue,si nu pot spune ca ma abtin de la ceva, mananc ce am pofta, deci nu pot spune cu precizie ce mananc pentru. ca chiar nu-mi aduc amintelaughing tot felultongue

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

4,5 chiar si 6 mese pe zi, da rontai.

| elleme a răspuns:

3 mese si daca mie foame mai tarziu mananc un mar. Eu mananc cemi place, nu tin cont de greutate am 50 kg si dabea se vede laughing Funda?

Întrebări similare