Adaug 2 aspirine le zdrobesc intr-un bol adaug o lingurita de apa, nu conteaza daca e calda sau rece iar pasta rezultata o aplic doar in zona cu probleme. Lasa pasta 10-15 minute pe fata ca sa isi faca efectul. Pur si simplu are un acid acea aspirina de absoarbe tot.
Sau cu argila, cumpar argila, vars plicul intr-un bol iar apoi depinde de ten daca ai tenul mixt pui numai o lingura de apa ca sa se formeze pasta, daca ai tenul gras cu zeama de lamaie iar pentru tenul uscat amesteca 1 lingura de argila cu 3-4 linguri de ulei de masline in functie de textura pe care o aplici apoi lasa vreo 15-20 de minute iar apoi spala cu apa calda.
Pune pasta de dinti pe el(mie mi-a mers)!
Sa te speli cu apa si sapun antibacterian!
Mai sunt bune:
~Uleiul de lavanda
~Mierea
~Frunzele de capsune
Fundda?
Sunt de acord cu pasta de dinti, pe mine tot m-a ajutat. Mai stiu o crema, dar nu e in vanzare in Romania, deoarece fabricantii sunt Rusia si Ucraina. Dar daca cumva gasesti sa stii ca se numeste :Мазь Вишневского. Succese :*
Buna. Eu stiu doar cateva metode :
1. miere de albine.
2. pasta de dintii.
3. argila.
4. gheata.
Mai am o solutie buna pentru tine se cumpara de farmacii si sa stii ca da rezultate sora mea avea o mie de cosuri si acum nu mai se observa niciun cos,, Eryfluid ". Succes!
La mine nu functioneaza pasta de dinti...amesteca apa cu bicarbonat de sodiu si pune in zona cu probleme. Stai cu amestecul cat mai mult posibil, iar apoi clatesti.
Pune repede un cub de gheata sa-l mai dezumfle si daca nu ai timp aplici putin fond de ten si-l acopera.
Pasta de dinti direct pe cos, o aplici seara iar dimineata cosul a disparut.La mine functioneaza de fiecare data :*
Salut,
Incearca folosind mierea de albine:
http://www.curademiere.ro/......cosurilor/
Ceea mai buna metoda e sa iti pui seara miere pe cos...si iti trece 100%..asa am facut eu