| Inela a întrebat:

Hei fetelor!
Ce metode naturiste folositi voi cand va apare un cos mare si urat pe fata si vreti sa scapati de el cat mai repede? :S

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adaug 2 aspirine le zdrobesc intr-un bol adaug o lingurita de apa, nu conteaza daca e calda sau rece iar pasta rezultata o aplic doar in zona cu probleme. Lasa pasta 10-15 minute pe fata ca sa isi faca efectul. Pur si simplu are un acid acea aspirina de absoarbe tot.
Sau cu argila, cumpar argila, vars plicul intr-un bol iar apoi depinde de ten daca ai tenul mixt pui numai o lingura de apa ca sa se formeze pasta, daca ai tenul gras cu zeama de lamaie iar pentru tenul uscat amesteca 1 lingura de argila cu 3-4 linguri de ulei de masline in functie de textura pe care o aplici apoi lasa vreo 15-20 de minute iar apoi spala cu apa calda.

| CălinPL a răspuns:

Miere de albine si scortisoara.

| AlexandraPrincess a răspuns:

Pune pasta de dinti pe el(mie mi-a mers)!
Sa te speli cu apa si sapun antibacterian!
Mai sunt bune:
~Uleiul de lavanda
~Mierea
~Frunzele de capsune
Fundda?

| FlyingFox a răspuns:

Daca pui o bucata de usturoi zdrobit pe cos, iti va estompa umflatura. happy

| tinka1 a răspuns:

Sunt de acord cu pasta de dinti, pe mine tot m-a ajutat. Mai stiu o crema, dar nu e in vanzare in Romania, deoarece fabricantii sunt Rusia si Ucraina. Dar daca cumva gasesti sa stii ca se numeste :Мазь Вишневского. Succese :*

| Inela explică:

Hei mersi pentru raspunsuri, v-am dat vot tuturorwinking

| мαrrýиєlα a răspuns:

Buna. Eu stiu doar cateva metode :
1. miere de albine.
2. pasta de dintii.
3. argila.
4. gheata.
Mai am o solutie buna pentru tine se cumpara de farmacii si sa stii ca da rezultate sora mea avea o mie de cosuri si acum nu mai se observa niciun cos,, Eryfluid ". Succes!

| BMadalin1992 a răspuns:

Bune raspunsuri, cea cu aspirina o incerc si eu...

| Emily990 a răspuns:

La mine nu functioneaza pasta de dinti...amesteca apa cu bicarbonat de sodiu si pune in zona cu probleme. Stai cu amestecul cat mai mult posibil, iar apoi clatesti.

| Inela explică (pentru Emily990):

Sa il amestec cu apa, da?

| Hcaaa a răspuns:

Pune repede un cub de gheata sa-l mai dezumfle si daca nu ai timp aplici putin fond de ten si-l acopera.

| OANNA31110 a răspuns:

Pasta de dinti direct pe cos, o aplici seara iar dimineata cosul a disparut.La mine functioneaza de fiecare data :*

| curademiere a răspuns:

Salut,
Incearca folosind mierea de albine:

http://www.curademiere.ro/......cosurilor/

| Eduard_Binder_1992 a răspuns:

Ceea mai buna metoda e sa iti pui seara miere pe cos...si iti trece 100%..asa am facut eu