Hello!Despre balsam nu-ti pot zice nimic pentru ca nu am folosit niciunul de la Avon, dar ai grija cu unele sampoane pentru ca muuulta lume mi-a spus ca-ti cade parul.
Eu am vrut sa ma tund in scari, dar frizerita mi-a zis ca am parul prea lung(e pan' la fund) si daca imi face scari nu o sa se vada si o sa mi se "umfle"; pan' la jumatatea spatelui ar trebui sa ai parul ...asta daca ma iau dupa ce mi-a zis domnita, dar tind sa cred ca nu prea stia
Daca vrei sa te tunzi, du-te la cineva care chiar stie; iti va spune daca ti-ar sta bine.si daca merita sa te tunda intr-un anumit fel, banii nemaicontand daca a facut treaba buna.
Balsamurile de la AVON st niste porcarii. daca vrei ceva de la AVON mai bine cumpara`ti masca de la Planet Spa. e verde si e ff buna.
La fetele cu par drept si putin undulat arata bine scarile, dar la parul undula cu bucle mari(nu cret) nu le sta bine doar daca au parul f lung...asa mi s-a intamplat mie, cu parul f undulat
Buna, eu sunt tunsa in scari si folosesc balsamuri de la Avon.Sunt foarte bune si balsamurile acelea, dar de la un timp am inceput sa folosesc samponuri de la Balea si unele sunt si cu balsam. Iti recomand fiindca sunt si ieftine dar numai daca ai posibilitatea sa ti le cumperi din locul respectiv. Sper ca te-am ajutat
By Adeee!