| Pinkyx a întrebat:

Hei fetelor, ce parere aveti despre unghiile din gel? Sunteti pro sau contra? De ce?
2. Cam cat tin unghiile din gel?

6 răspunsuri:
| annna a răspuns:

Sunt dragute dar iti strici unghiile daca iti puisad...cam 3-4 saptamani ...iti dai seama cand trebuie sa le dai jos cand fac ele niste bule de aer

| kris666 a răspuns:

Am o prietena in anglia si isi pune acolo, dar cred ca cele de aici sunt la fel. am auzit ca substanta cu care se pune foarte nesanatoasa si mai intra si in sange, iar la capitolul aspect, arata foarte bine (fata de alte unghii false, eu sunt adepta celor naturaletongue).
tot prietena aia mi-a spus ca se duce la salon sa si le dea jos, altfel nu cad, citez: "pe astea daca vreau sa mi le dau singura jos le dau cu tot cu unghiile melelaughing, trebuie sa merg la salon".
eu personal nu prea am o parere buna despre elesad...

| peacla a răspuns:

Eu am o parere buna despre ele.nu stiu cat ii d sanatos gelul sau nu dar oricum iti pune si alte substante inainte si dupa pentru protectia unghiei.eu am avut pana recent dar din cauza faptului ca nu am avut timp sa ma duc la umplut mi le am tot rupt.depinde d cat d repede iti creste tie unghia, eu cam dupa 3-4 saptamana trebuia sa merg la umplut.eu initial am adoptat aceasta idee pentru ca unghiile mele sunt f slabe, am incercat diferite tratamente lacuri d la firme diferite si tot timpul mi se exfoliau sau mi se rupeau si de cand mi am pus gel in sfarsit aveam si eu manichiura frumoasa.

| BuBuMtti a răspuns:

Nu ti le recomand

| inaaaaa a răspuns:

Pai mie imi plac foarte mult.adica imi plac in geeral unghiile mari.si ale mele nu cresc cum vreau eu, si am decis sa trec la capitolul "unghii cu gel".si chiar ma tin happy si chiar nu trebuie sa stai cu grija ca nu ai unghiile facute sau ai o unghie facuta si 4 nu.asa le ai in permanenta facute si frumoase si poti merge cand doresti sa iti schimbi modelul dar asta depinde daca esti milionar sau nu laughing

| inaaaaa a răspuns:

Pai mie imi plac foarte mult.Adica imi plac in general unghiile marii si ale mele nu cresc cum vreau eu, si am decis sa trec la capitolul "unghii cu gel" si chiar ma tin happy si chiar nu trebuie sa stai cu grija ca nu ai unghiile facute sau ai o unghie facuta si 4 nu.Ssa le ai in permanenta facute si frumoase si poti merge cand doresti sa iti schimbi modelul dar asta depinde daca esti milionar sau nu laughing

Întrebări similare