| Magda20 a întrebat:

Hei fetelor, cum pot scăpa de coșuri și de semnele lăsate de acestea? În fiecare lună când se apropie perioada menstruației îmi apar o grămadă de coșuri și când cred că dispar, povestea se repetă. Voi cum scăpați de ele?

5 răspunsuri:
| christine99 a răspuns:

Cumperi crema de la farmacie.

| oceanoflove a răspuns:

Poti trata intern problema cu tinctura de zmeur si ulei de cocos si capsule din luminita nopții.

| Lydia2806 a răspuns:

Este ceva normal. Ca sa nu rămân cu semne dau cu baneocin sau contratubex (este puțin cam scump la preț, dar e foarte bun ptc e o crema cicatrizanta).
Trebuie mereu sa ai grija de tenul tau. Te speli cu apa și cu săpun, dai cu crema de hidratare a tenului (dai cu crema și înainte de a te machia) Plus că este normal sa îți apară coșuri înainte de menstruație (așa îți dai seama când se apropie perioada)

| BogdanRoxanaDove a răspuns:

Buna,

Si eu am o problema asemanatoare, in special in timpul verii cand transpir mai mult. Fac masti cu argila si baie de abur din ceai de musetel.
Folosesc doar produse de machiaj de calitate si am verificat data expirarii de la tot ce aveam in trusa de cosmétice. Foarte multe cosuri apar cand folosim un produs expirat - poate fara sa ne dam seama le tot adunam in trusa si avem foarte multe produse. (cel putin ei cam asta faceam).

Ceaiul de musetel - Pentru mine functioneaza, pentru ca imi calmeaza fata.
cosmetice noi si de calitate.

Cu drag, RoxanaDove.

Întrebări similare