Asculta! In primul rand pentru a slabi trebuie sa mananci. Iti fac o mica schema. Dimineata, micul dejun :
- 2 oua fierte cu legume + O cana de ceai verde. SAU un bol de cereale integrale cu lapte ( iti recomand fulgii de ovaz, nu cerealele ca nesquick sau chiar fitnes pentru ca au zahar.)
-peste 3 ore o gustare formata dintr-o banana sau orice alt fruct
-Pranz : un bol de salata + o bucata de piept de pui condmentat cu ardei iute/chili. Peste salata pune lamaie si nu sare. + o cana de ceai verde
-peste 3 ore o gustare formata dintr-o tarta cu fructe/iaurt cu frute
-Cina : incearca peste la cuptor cum ar fi somonul. Sau tonul contine grasimi de care ai nevoie pentru a slabi. + o cana de ceai verde.
Nu manca cu 4 ore inainte de culcare.
Fara dulciuri/sucuri cu zahar.
Bea tone de apa.
Fa Exercitii Cardio cel putin 20 de minute de 4 ori pe saptamana.
Eu urc in fiecare zi scarile de la blocul nostru are doar 3 etaje dar urc si cobor de cateva ori si in fiecare dupa amiaza ma duc la o plimbare de vreo jumatate de ora si alerg putin aaa si mananc in fiecare zi o jumatate de lamaie, la inceput este acra dar dupa aceea te obisnuiesti.
Aaa si nu mai manca dupa ora 7 si nu mai manca cartofi prajiti sau chipsuri(chipsuri mananca o data la 2 luni) si sa nu mai bei cola, red bull, fanta(toate astea) eu asa am slabit
Intr-o saptamana-2 nu ai cum sa slabesti, iar la 14 ani esti prea mica sa ti regim. Incearca sa manaci echilibrat si sa faci miscare, o sa slabesti asa sigur.
Merci de funda! Spor la slabit.
P.S. : Stiu ca ai cerut ajutor fetelor dar sunt baiat
Buna,si eu am avut aceeasi problema vara asta,(am 14 ani)si mergeam la aerobica si zumba, si mancam mai putin si sanatos.la inceputul vacantei aveam 72 kg, iar acum am 68kg(am 1.8m)
Trebuie sa faci mult sport si sa reduci din paine si sa bei multe lichide
Pai si eu am avut aceeasi problema. M-a ajutat lamaia,dar imi faceam de lucru pentru a uita de foame... Sportul te ajuta enorm(alergatul, fotbalul, baschetul, voleiul etc-chiar si urcatul scarilorScuze, dar orikat incerci sa slabesti intr-o saptamana. mai mult de un kg. nu reusesti, iti ia minim o luna sa slabesti macar 3 kg.Mananca mancaruri slabe, fara paine, cartofi, dulciuri, produse fastfood etc...Si nu uita fii optimista..arati bine asa cum esti:*
Buna,si eu am avut acceasi problema ca si a ta si am reusit in 2 saptamani 5kg. Trebuie doar sa mananci mai sanatos dar nu are rost sa te infometezi doar ca de la 7 seara sa nu mananci de loc in rest ia toate mesele pe zi :* sper sa te ajute
Mulțumesc o să țin cont de ce mi ai spus
Alex2126 întreabă: