| pure9 a întrebat:

HEI. Fetelor, niste sfaturi ceva pentru intinderea parului cu placa? Adica am vazut o gramada de tutoriale pe youtube cu fete care isi intindeau parul cu placa si arata super bine. Adica era frumos si avea volum. Al meu daca il indrept se lipeste de cap si spre seara se ingrasa de zici ca mi-am dat cu ulei in capstraight face Ce as putea folosi? Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| katalen a răspuns:

Imi pare rau, cupcake. Cum a spus si Puffulets, parul tau este rar si lipsit de volum, deci parul intins NU ESTE PENTRU TINE.O prietena de-a mea are si ea problema asta, dar nu numai daca il intinde. Parul asa ii sta, lipit de cap de zici ca e facut baie mereu. Si-l face permanent, cu niste onduleuri lungi si chiar...romantice, sa zic. II sta perfect. Cred ca ar trebui sa incerci. happy Sper sa te ajute.

| pure9 explică (pentru katalen):

Nu am parul rar thinking si nici nu sta lipit de cap doar cand il fac cu placa... Oricum multumesc pentru raspuns happy

5 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Pai dupa ce te intinzi cu placa, poti sa ti-l faci cu pieptanu la radacina ca sa-ti faci un pic de volum il piepteni de la varf spre radacina, apoi dai capul in jos si-l scuturi, o sa stea mai umflat.

| Aasdfghj a răspuns:

Folosesti balsam dupa sampon? depinde si cand vrei sa il intinzi.adica daca o faci dupa 2-3 de cand te-ai spalat pe cap e normal sa ti se ingrase parul.

| Puffulets a răspuns:

Asta pentru ca ai parul rar poate si fara volum..nu stiu ce ai putea folosithinking

| Tyrr a răspuns:

Se ia 2 fire(izolate)=se introduc in priza= se pune mana pe capatul neizolat-=par intins in toate directiile(nu se mai lipeste de cap)...laughing:d