Tu sa tii minte. Niciodata sa nu incerci sa slabesti prin infometare. Nu faci decat sa pui dublu. Eu am slabit fara sa vreau. Am inceput sa mananc regulat, dimineata mai consistent, la pranz si seara. Nu trebuie sa mananci mult, dar trebuie neaparat sa ai aceste mese. Hai sa-ti spun cum mi s-a intamplat mie.
Dimineata, iaurt d'ala cu cereale de la activia sau o cana cu lapte, si un sandwich; la pranz, facea mama supa de pui sau orice mancare, da nu baga in tine ca sparta , iar seara o salata sau niste fructe. Incearca sa iti faci un program. Te trezesti dimineata la 8, hai 9, daca nu poti nu la 11-12. Te duci frumos si mananci, apoi te mai plimbi un pic ca sa digeri. mai bei 1-2 pahare cu apa PLATA. la pranz, incearca sa ai masa in jur de ora 13, mai stai 1-2 ore, mananci un mar/o piersica/ orice fruct si faci ceva sport, iar seara, sa nu mananci dupa ora 7.
Ca exercitii, fa o lista : dimineata 10, 20 abdomene, 20 genoflexiuni, fandari si ce mai stii tu, dupa-amiaza, te duci la stadion si faci o tura, sau te plimbi prin oras/parc. Incearca sa cresti numarul de exercitii cu fiecare zi care trece. Nu e bine sa faci mult dintr-o data.
Si daca ti-e greu asa, pui draga o melodie ritmata si dai din fund o ora de dans arde ceva calorii, ceva mai multe Eu am slabit 3 kg in 2 zile si vreau sa le pun la loc
60% conteaza dieta, 40% sportul.
Fugi odata la doua zile, si de fiecare data incerca sa faci un record la nr de ture.
Acel efect nu ai cum sa il anulezi decat slabind sanatos. Adica intr-un timp mai lung.
Copy/paste la un raspuns pe care l-am dat la o intrebare asemanatoare:
In opinia mea, cea mai buna si mai placuta dieta e urmatoarea: mese mici si dese. O data la 3 sau 4, maxim 5 ore, cate o masa care sa nu fie mare. Iar la mese sa mananci orice, eu mi-am demonstrat mie insami ca mai mult decat caloriile si alimentele in sine, conteaza mai mult cantitatea si felul cum iti obisnuiesti organismul. Mancand des si putin organismul nu este lasat sa "stea locului", el trebuind mereu sa lucreze pentru a descompune mancarea, lucru care este si sanatos, si care accelereaza arderile in organism
Si nu uita de cele 30 de minute de activitate fizica zilnica
Tine minte faptul ca pentru a nu pune la loc, o "dieta" trebuie sa fie un stil de viata, nu ceva ce urmezi o perioada de timp dupa care te lasi.
Mananca doar orez fiert simplu fara nimic in el si salata doar cu putina zeama de lamaie stoarsa de-asupra, fara ulei si vei vedea ca functioneaza.O prietena de-a mea a slabit 14 kg in 2 saptamani doar cu mancarea asta.
Sa stii ca Aikko10 are dreptate.Ar trebui sa faci intocmai ce iti spune ea, pentru ca o dieta prin infometare nu-ti da satisfactie prea mult timp si vei pune kilogramele inapoi cat ai zice peste.Eu zic sa iei 3 mese principale(mic dejun, pranz, cina) si 2 gustari intre ele.Mananca la ore fixe si redu din cantitatea de paine.Fa mult sport si incearca sa reduci si dulciurile,snacksurile sau bauturile carbogazoase (cola,fanta, sprite sau mai stiu eu ce bei tu) si din mancarurile fast-food (presupun ca asta stiai si tu).Deasemeanea incearca sa bei multa apa (in special dimineata-un pahar). Nici carnea grasa nu face prea bine, bazeaza-te in special pe cea de pui si peste. Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes!
anonim_4396 întreabă: