Hei si tie; o3 sa fiu sincera, acum putin timp credeam ca machiajul este necesar pentru a arata bine, imi faceam tot timpul smokey eyes si mergeam machiata asa si la scoala. de la un timp am inceput sa nu ma mai machiez, doar cu gloss si cand mai ies afara cu dermatograf negru, arata foarte ok, mai ales ca le da alta forma ochiilor mei cand aplic si dermatograf ( parerea mea ) si in legatura cu rimeluul eu nu folosesc, am genele lungi de la mama natura si cand dau cu rimel le incarca si poate nu aplic eu bine dar mi se lipeste si e destul de inestetic :*! oricum, sfatul meu este sa fii cat mai naturala si ingrijita, vei avea timp si pentru machiaj :*! baftaa >
Pai eu nu ma machiez foarte mult, rimelul nici nu prea se vede, iar glossu.ul in folosesc de mult timp.Ai dreptate dende 95.Asta le spun si eu prietenelor mele ca peste putin timp tenul lor o sa arata ca al unei femei de 60 de ani si nici nu ma gandesc sa ma dau cu fond de ten, pudra si blush de la varsta asta.Dar intrebam ce parere aveti despre creionul dermatograf pentru ca unele fete folosesc foarte mult si ma intrebam in ce situatii poate fi folosit.
TheBlackSwan întreabă: