| Fllorentina a întrebat:

HEi fetelor :X
Voi cum va faceti parul in timpul scoli? As dori sa rspunda fetele mai mari, si fara rapsunsuri, gen :doua coditeoh go on

Ceva sa fie frumos si nu chiar sofisticat, va rog pareri; X, va dau funda, la restul voturi >:*big grin

7 răspunsuri:
| annemarie1996i a răspuns:

Pai ai putea sa iti indrepti parul sau sa incerci niste bucle lejere. daca nu poti incerca o coada de cal sau un coc:*

| Alexandra_5730 a răspuns:

Codite mici mici impletite si apoi legate intr-un singur mot

| IHateLuvStorys a răspuns:

Sal dragutzo.Eu de exemplu mi-l intind dimineata sau cand nu-l vreau intins mi-l incretesc.Cateodata imi fac bucla si mi-l prind coada!tongue
Te pup! PA.PA:-H

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa te accesorizezi frumos la parul desfacut( drept ondulat) iti poti cumpara bentite dragute gen accesorize...sau sa faci cuc si partea din fata sa fie o codita impletita( adica suvitele unde e bretonul)

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Uneori aşa :

http://www.google.ro/......tp?/imgres r:10, s:0&tx=-222&ty=-221

De obicei :

http://picture30.blogspot.com/2010/08/elizabeth-gutierrez-pictures.html

Baftă!

pa, pa.

| AnnaMaariia a răspuns:

Ceau...eu nu imi fac parul fiindca il am scurt. dar inainte ori mi-l lasam pe spate si numai parul din spate mil prindeam ori in tineam in coda cu tot ca nu prea imi placeahappy
funda?

| Roxy a răspuns:

-pai poti sa il prinzi intr-o coada lejera pe o parte cu propriul tau par(iei o suvita si o rotesti in jurul parului ca si cum l-ai lega cu o panglica, dupa aceea suvita acea o prinzi cu o agrafa sau un ac de par mic)
-intr-un coc rebel jos sau sus daca ai parul cret sau ondulat
il poti tapa ca sa aiba mai mult volum si dupa aceea il impletesti
intr-o coada deasa intr-o parte
-il intinzi
-il lasi ondulat si iti pui o panglica sau o fundita sau orice aceesoriu vrei tu
-il prinzi in crestetul capului o coada de cal
-eu mil mai prind in coc cu o esarfa.adica in loc de elastic folosesc o esarfa si asa iese un coc mare si bogat si printre suvitele de par o sa se vada si materialul esarfei(esarfa trebuie sa fie legate capetele unul de celalt ca sa poti sa il folosesti ca elasticul)