Hei.
In primul rand, trebuie sa pari cat mai naturala. Nu trebuie sa optezi pentru ceva mega stralucitor, daca tu nu esti genul. Ma rog.
Dupa parerea mea, trebuie sa ai macar 30 % o eleganta specifica everimentului. Da, stiu, suna ciudat. In al 2-lea rand, cosider ca ar trebui sa optezi pentru o rochita elengata, dar totusi asa mai "şic". Cat despre lungime, nu cred ca ar trebui sa fie nici extrem de lunga, gen : cu trena de 5 km, insa nici lunga, gen : sa ti se vada toate cele pe afara. Trebuie sa gasesti un echilibru intre ele. Culoare rochiei ar trebui sa fie specifica caracterului tau. Eu asa cosider.
Cat despre pantofi, eu cred ca trebuie sa ii asortezi cu alte accesorii, gen : poseta sau briz-brizurile ( lant, inel ).
Pantofii nu trebuie sa fie nici inalti, dar nici adidasi. Trebuie ca tu sa te simti confortabila-n ei.
Sper ca te-am ajutat. Mult succes si distractie placuta! :*
M-a ajuta mult raspunsul tau. Ti-am dat fundita
Mersi. esti o scumpa. sper ca te+am ajutat.
Hey... eu iti sugerez sa imbraci o rochita albastra sau ce culoare ti se potriveste cu niste pantofi negrii si o poseta tip plic (segerez neagru), si niste lanturi eu iti sugerez sa nu pori bratari mai bine un ceas, si parul bucle daca ai par cret sa il lesi asa. Arata foarte bine, sper ca te-am ajutat
Multumesc pentru raspuns.Primesti un vot
Mario1996 întreabă: