Buna!
Uleiul de ricin il cam lauda toata lumea. Fa-ti o masca de vreo 2 ori pe saptamana, aplica-l pe par lasa-l 1-2 ore si apoi spala-te normal.
Daca ai deja zone cu lipsa de par inseamna ca ai o problema dermatologica si trebuie sa mergi s avezi un Dermatolog, pentru a investiga cauza caderii parului in smocuri sau pe acele arii afectate.
Nu as recomanda nici un tratament pana nu se afla adevarata cauza care a dus la caderea asta.
Produs recomandat de mine din inima vivese senso duo. Este foarte bun. Citeste mai multe despre produs si poate iti va fi de folos
Deci uleiul de ricin îl recomand și eu, l-am folosit și e foarte bun, dar îți face părul cam uleios așa că să nu te dai decât cu o oră-două înainte de baie sau în ziua în care vrei să faci baie la cap și mai e bun și pentru sprâncene, le face să crească uniform, dar pe lângă aș mai zice că e foarte bun gazul, loțiunea cu petrolium care se găsește pe gerovital și oțetul, care îți face părul mai mătăsos și te scapă de mătreață.
A, și ai grijă cu uleiul de ricin să nu-ți dai prea mult pentru că îți pot apărea coji.
Baftă!
Eu iti recomand ceva sigur cu ulei di ***, fa-ti dreaduri si sigur nu-ti mai cade