| iubireainvingetot a întrebat:

Hei heiiihappy Am parul despicat pot spune la varfuri, varfurile imi sunt si arse. Am parul ndulat spre cret, si nu as vrea sa imi dai varfurile sad as vrea sa ma ajutati cu vreo solutie ceva, sa fei ceva preparat in casa big grin
Mersi:X Cel mai bun primeste funda:X

4 răspunsuri:
| Azazea a răspuns:

Stiu ca nu iti va place sa auzi asta dar trebuie neaparat sa te tunzi, odata ce s-a despicat nu mai poate fi reparat, si daca nu il tunzi o sa se despice tot mai mult, pana va trebui sa tai foarte mult din lungime.
e ca si cum ai taia un mar in 2, poti pune cele 2 bucati ca si cum ar fi unul dar cand ii dai drumul, fiecare bucata pica in partea ei, nu mai e un intreg, asa si parul, odata ce s-a despicat trebuie sa scapi de el...trist stiu, mai ales cand te chinui sa lasi parul lung, dar altfel va trebui sa tai si mai mult din el, si o sa iti para si mai rau ca nu l-ai taiat la timp.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Imi pare rau dar trebuie tuns. Parul odata despicat nu se mai lipeste la loc cu nimic. Trebuie tuns pentu ca el se va despica din ce in ce mai mult si daca ignori o perioada lunga de timp aceasta problema se va despica pana la radacina si imediat cum va creste se va despica si niciodata nu va mai creste sanatos, decat daca nu il tunzi 0.

| Bondarel99 a răspuns:

Eu folosesc un ser pentru varfuri de la avon pentru ca nu vreau sa-mi tai parul desi e ars la varfuri.Nu le repara cum spun ei, dar le lipeste momentan si nu se vad ca sunt despicate si nu se despica si mai mult cum se intampla in mod obisnuit, macar pana imi mai creste parul...
Daca vrei preparat in casa(toata lumea vrea preparat in casalaughing) dati cu ulei de masline pe varfuri si va avea acelasi efect, dar nu stiu daca rezisti sa stai cu el tot timpul pe par, e bun dar e groaznic ca miroase urat si eu nu il suport pe par mai mult de 2 ore.In schimb serul ala miroase foooarte bine, macar incearca...

| BiuL a răspuns:

Din pacate nu ai ce sa faci decat sa apelezi la foarfeca, pentru ca varfurile odata despicate nu au cum sa se refeca si despicatura aia se va urca pe fir pana va fi tot distrus. In rest incearca sa renunti o perioada la placa, ondulator chiar si foehn, sa folosesti balsam de par dupa fiecare spalare si odata pe saptamana o masca. Din casa poti folosi uleiuri de masline, de argan, cocos etc pentru a hidrata varfurile.