| jan33tt a întrebat:

Hei.imi impletesc parul dupa ce fac baie, a doua zi il desfac, insa in 2-3 ore se indreapta la loc... ce pot sa fac sa mi stea mai mult. i am zis mamei mele si a zis ca ea cand era mica si si l facea asa, ii statea 2-3 zile si nu i se indrepta. exista vreun tratament? sau singura solutie e fixativul si spuma, cu care imi imbacsesc parul?

Răspuns Câştigător
| Vichtory a răspuns:

Parul tau este mai firav, si nu ramina fixat asa mult timp, incearca sa-l dai dupa ce il speli cu spuma, sau se obtin rezultate minunate dupa ce il dai cu fixativ pe parul ud.
Bafta.
Funda?

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Inainte sa il impletesti, cat e ud, da-l cu spuma, iar dupa ce il desfaci, da-l un pic cu fixativ, si incearca sa il piepteni doar cu degetele/

| nyko06 a răspuns:

Buna l-ai putea pune pe moate, mama ta sigur va sti sa te ajute sau sa-ti arete cum se pune, e asemanator cum ti-a aratat AndreeaDeea98, si foarte important parut trebuie sa fie ud si ai putea sa il faci cu spuma inainte il piepteni te apuci de treaba si stai asa pana a doua zi cand il desfaci si aranjezi ai putea pune un pic de fixativ, succes.

| SwettyCat a răspuns:

Buna!sad poti sa ti-l dai cu bere.nu glumesc.verisoara mea asa face.

| AndreeaDeea98 a răspuns:

Ai putea sa iti faci bucle pe harie eu asa fac, dar ma desfac cand plec la scoala ca sa ma tina. Si ma tine toata ziua la scoala si in a doua zi mai e putin de tot. http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A Sper ca te-am ajutat. Succes!

| kikidulcik a răspuns:

Fal cu ondulatoru sau cu placa succes