| poppies a întrebat:

Hei.In ce mall va duceti?(Bucuresti). Ma refer unde sunt mai accesibile preturile.mai mergeam la baneasa dar sunt scumpe.mai ales cand am fost ultima data nu erau deloc reduceri si erau niste preturi... ce mall imi sugerati?(p. s :nu sunt din Bucuresti). Imi plac doar cateva firme gen:pull and bear, stradivarius, new yorker, bershka, pimkie, etc.
Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| DTralala a răspuns:

Buna, nu am inteles ceva, la inceput ne zici sa-ti spunem un mall din Buc. apoi ne zici ca nu esti de aici. Nu prea inteleg, dar in fine!thinking Pai, Afi Palace Cotroceni este foarte mare [daca nu ai mai fost, ti-am zis eu acum ], evident, multe magazine. Este ideal pentru. ca daca ai bani nu ai cum sa nu-ti gasesti ceva [nu vorbesc de o suma exagerata, poate 3-4 mil]; dupa cum vad, si tie iti plac magazinele in care merg eu; au preturi mai accesibile; dar in Afi ar mai fi cateva cu preturi reduse : C & A, Zara [doar UNELE produse ], deichmann [incaltaminte ], Leonardo, etc...

Daca e duci, cu siguranta nu vei pleca cu mana goala!
Spor la cumparaturi,
Khristall

1 răspuns:
| Seiran a răspuns:

Uite un sfat~Daca ai drum peste hotare, du-te in primele magazine de-ale tale preferate pe care le vezi.De exemplu, vara, in Spania, sunt reduceri si de 80 %. La noi incep reducerile intre 15 ianuarie-15 februarie. Apropo, ai gusturi bunewinking