Masca de par cu ulei de ricin e foarte buna, atat pentru cresterea mai rapida a parului, cat si pentru volum, opreste caderea excesiva si ii da un aspect sanatos. La farmacii se gaseste uleiul de ricin, e bine sa cumperi o sticluta cam de 50 g. Ca sa iti ajunga pune'o pe toata intr'un castron, pune si un albus de ou, 1-2 lingurite de miere si stoarce o lamaie. Amesteca totul si aplica pe par, mai ales pe scalp. Las-o asa 2 ore, apoi spala-te pe cap cu un sampon. Masca se aplica o data pe saptamana.
Sper ca te-am ajutat! :*
Draga Vanessa95 eu spun sa mergi la farmacie si ceri un sampon Farmec cu extract de urzica.Eu asa mi-am luat si mi-a crescut parul intr'o luna.
Te duci la farmacie si cauti un shampon care sa contzina gaz sau iti dai cu ulei de masline, inatine sa faci baie iti dai cu ulei de masline in cap si stai cu el cam 30min poti sa stai si mai mult
Nu ar trebui sa te granbesti.Sincer eu am folosit un sampon de la `Garnier Fructis Anti matreata-Sampon Fortifiant`. Este verde cutia.Parul nu-mi cade si sunt destul de multumita.Ai grija ce-ti pui pe par caci s-ar putea sa-ti strici firul.Sunt riscuri mari daca esti vopsita~![cu timpul iti va creste. daca vrei neaparat si daca te lasa parintii pune-ti extensii]
Uleiul de ricin e foarte bun, l-a folosit matusa mea, si i-a crescut repede parul
ColorfullKiiid întreabă:
TatianaFlorina întreabă: