Buna!
Negru si alb(...)
Daca esti tanara si te imbraci normal pentru varsta ta(12-17ani) nu iti recomand albul sau negrul. Exista multe combinatii,dar la o varsta frageda ar fi bine sa profiti de culorile tari amestecate armonios cu crem,alb sau negru...
Ei bine,in cazul in care esti mai mare si poti sa-ti atribui toate stilurile,iti spun ca alb&negru da cel mai bine la Vogue,la stilul elegant.
Incearca pentru inceput niste platforme nude(de culoarea pielii), ori niste pantofi oxford crem sau maro.
-o pereche de pantaloni neagra (eu cand aleg negru, imbrac in general pantaloni mulati din piele, dar tu poti sa alegi niste pantaloni drepti sau chiar evazati, stransi in talie sau cu talia inalta. http://www.google.ro/......tp?/imgres
poti purta si fusta neagra, dar eu nu prea le ader.
-iti recomand ca bluza sa porti o bluzita alba camasa, transparenta(voal) accesorizata cu un guleras negru sau poti sa imbraci un pulover din dantela ori o bluza cu maneca scurta din matase.
-ca accesorii iti recomand bratari catusa negre, bratari giaidam sau inele mari cu pietre negre. Evita margele sau colierele lungi.Nu mai sunt in voga.
Nu uita! Daca adopti un stil alb negru, nu influenta si culoarea pantofilor! Cumpara-ti niste platforma nude(in cazul in care porti asa ceva) sau niste pantofi orford, ori bocanci inalti daca vrei sa poti blugi.
Pa Pa
Chiloti si sosete albe, pantaloni / fusta si camasa negre, pantofi negri, geanta alba, esarfa alba, manusi albe de macrame,
O camasa alba si fusta/pantaloni negri
O rochita alba cu pete sau alte forme negre
O bluza alba cu colanti negrii
O bluza alba cu pete negre si blugi albi
Sunt atatea varianteee... trebuie doar sa alegi cu grija o combinatie decenta care te va pune in evidenta cu siguranta
Uite te pot ajuta, dar mai intai sa-ti dau exemple de niste sfaturi : 1) pantofii: negrii si albi, camasa alba, o vestuta neagra o bentita neagra cu funda alba. e simplu Funda?
Desigur.
1. Pantaloni negrii, o bluză cu dungi albă și neagră, teneși albi, poșetă neagră - albă.
2. Pantaloni albi, o bluză neagră mai largă, teneși cu dungi albi-negrii, poșetă albă!
3. Un tricou alb cu ceva puncte negre pe el, un sacouaș negru, pantaloni albi, sandale negre și niște ochelari de soare mai negrii
4. O rochie neagră, pantofi negrii, poșetă albă cu negru! ( rochie mai de club / seară depinde de care ai ).
Sper că te-am ajutat.
Fundă?