| Miha3meow a întrebat:

Hei lume! as vrea sa-mi spuneti si mie ce sa fac si cum sa ma comport, ce trebuie sa-mi iau ca sa arat si eu ca o fata in stil nici prea EMO dr nici prea ROCK. totusi oamenii care sunt de genu asta sunt rai dar eu nu vreau sa fiu chiar asa... deci cine ma poate ajuta prim funda! big grin

Răspuns Câştigător
| cat a răspuns:

Nu exista oameni rai pentru ca se imbraca emo sau rock. Acestea sunt stiluri vestimentare adoptate in functie de personalitatea si preferintele fiecaruia. Esti bun sau rau nu in functie de haine sau accesorii ci de cum te comporti iar asta nu depinde de stil ci de OM.
Pentru niste accesorii dragute poti sa-ti recomand un site de unde sa alegi conform personalitatii tale http://www.crownfashion.ro/

5 răspunsuri:
| RedMe a răspuns:

1.Esti nebuna! Oamenii care sunt rockeri sau emo nu sunt rai.
2.Emo si rockar nu e acelasi lucru rolling eyes.
3.Esti un copil si asta explica de ce ai pus intrebarea asta...sigur nu ai mai mult de 12 ani.
4.Comportamentul celor emo: se taie cu lama,sunt tristi mai mereu,etc.[Eu personal ii detesthappy, iar cei care chiar nu au probleme grave si se poarta si imbraca ''emo'' se numesc fakeri sau oameni cu probleme cu capul, care sunt disperati si vor atentie]
5.Rockarii sunt rockarilaughing...se distreaza...fac lucruri cum fac toti oamenii nu fac nimic anormal.[rockarii nu sunt aia de stiti voi ca asculta tokio hotelon the phone
6. Daca tu te crezi ''emo'' sau ''rockarita'' cei mai mari ca tine care ei chiar au un stil de viata specific rocarilor sau celor emo sa sa te ia peste piciorlaughing.
Sper ca te-am luminat...si daca nu TREZESTE-TE LA REALITATE!rolling on the floor

| DianaScorpio a răspuns:

Exact cum a spus si Missy, ce te face sa crezi ca rockerii sunt rai? Crezi foarte prost. Si nu incerca sa fii ceea ce nu esti, comporta-te exact asa cum esti tu, nu incerca sa imiti sau sa copiezi pe nimeni, pentru ca atunci cand incerci asta, nu devi acea persoana, esti tot tu insa imitand persoana respectiva/stilul respectiv/etc. Fii tu insati. Iar daca nu iti place rock-ul, nu asculti, si nu te-ai simti mandra sa arati ca o rockerita, mai bine las-o balta. Fii tu insati, e cel mai bine.

| Missy a răspuns:

raised eyebrows Ce te face sa crezi ca suntem rai? Si rockerii sunt oameni,nu suntem satana. Informeaza-te ce e ala 'rock' si dupa pune intrebari. Vrei sa arati ca o rockerita da' n-ai ascultat in viata ta o melodie de la Metallica,Nirvana,Bfmv, GNR, Skillet sau altele. Ramai la rozu' tau ca-i mai bine. Get a life.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shitty poser

| Miha3meow explică:

Nu prea cred ca voi aveti minte in afara de CAT. se vede ca voi rokerii sunteti niste fraieri totali.