| Nothingimportanttoyou a întrebat:

Hei, ma gandesc sa imi fac suvite. avand in vedere ca am parul mediu rar si foarte ars mi-a fost recomandat de nenumarate ori sa il tund. insa nu vreau sa-l tund scurt. am mai fost tunsa asa si nu mi-a placut cum aratam. m-am gandit sa-mi iau doar ' putin ' din varfuri insa cu totii stim cat inseamna 'putin' pentru o frizerita. ava nd in vedere ca mi-ar putea tunde din par prea mult. nu stiu ce sa fac. sa-l tund scurt si sa-mi fac suvite? sau sa-l las asa? oricum incepe sa se rareasca.

3 răspunsuri:
| bibi183 a răspuns:

Buna! Eu zic sa nu il tunzi ca nu rezolvi nimic, mai bine ar fi sa folosesti produse pentru hidratearea firului de par iar suvite poti sa iti faci pentru ca nu afecteaza radacina lui dar sa te vopsesti toata nu iti recomand daca ai probleme cu parul.

| Joker11 a răspuns:

Nu sunt fata dar iti pot raspunde : Eu zic sa nu il tunzi ca nu rezolvi nimic, mai bine ar fi sa folosesti produse pentru hidratearea firului de par iar suvite poti sa iti faci pentru ca nu afecteaza

| XxYasminexX a răspuns:

Hei! daca ai parul asa cum spui tu ar trebui sa il tunzi...nu o zic cu rautate dar daca continui asa o sa se rareasca ff rau si cat despre frizerite poti sa le arati tu cu mana cam cat vrei sau sa le zici cati cm vrei...