anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ma puteti ajuta? Am un majorat in curand si nu prea stiu ce sa port. Am o pereche de pantofi gri si un plic rosu insa as vrea sa-mi cumpar o rochie potrivita pentru ele. Din cate am inteles Rosu cu Gri se asorteaza.

Poza cu Plicul si Pantofii
http://www.pizap.com/......_page4.php

Va rog dati-mi niste sfaturi in privinta rochiei cam cum ar trebui sa fie? Culoare, model. :*

Răspuns Câştigător
| crystiyna a răspuns:

Eu zic sa iti iei si o rochie neagra, rosie pentru a da bine cu plicul care este intr-adevar foarte frumos, insa pantofiorii renunta la ei nu sunt tocmai straluciti, ba chiar as putea spune ca nu sunt cine stie ce eleganti. Eu zic sa iti iei si o pereche de pantofi negri, simpli dar eleganti. Acum faci cum vrei. your choisetongue Si ca un sfat de la mine eu mai intai imi iau rochia, apoi imi aleg pantofii, plicul si celelalte accesorii. te-am pupat!:*

| Gionell a răspuns (pentru crystiyna):

Multumesc, cred ca asa o sa fac! :*

9 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Depinde ce rochie vei lua, daca se va asorta, e ok.Eu zi c sa iei o rochie roz sau alba si sa schimbi papuci.
O z buna!

| Gionell a răspuns (pentru LeMousiqe):

Merci de parere

| SootheMySoul a răspuns:

Ce zici de o rochie neagra/rosie, pantofii negri cu toc si plicul din imag. de la intrebare? Oricum, tine cont de faptul ce trebuie sa teimbraci mai serios, mai matur pentru ca asta simbolizeaza majoratul! Totusi imbraca-te special, majoratul trebuie sa-l tii minte cam toata viata.

| Gionell a răspuns (pentru SootheMySoul):

Multumesc, o sa tin cont :*

| oBuburuză a răspuns:

Pantofii sunt albastri nu gri, eu ti-as sugera sa iti cumperi alti pantofi, negri cu toc si mai frumosi si o rochie rosie, eleganta de seara. o sa fi cea mai frumoasa la majorat!

| Gionell a răspuns (pentru oBuburuză):

Sunt gri, se vad asa din cauza blitz-ului. Am asa http://www.pizap.com/......_page4.php
ros cu negru dar nu stiu daca sunt ideali seara

| MadalinaEsteZero a răspuns:

Ai putea sa te imbraci ca un curcubeu si rochia sa fie Roz, dar poti sa-ti iei si o rochie neagra vine foarte bine cu cele 2 culori. Baftaa!

| Gionell a răspuns (pentru MadalinaEsteZero):

Multumesc de parere