| Allealle9092183 a întrebat:

Hei. Mi-a zis o prietena ca mierea de albine ajuta la ten si usuca cosurile. In cazul meu am multe puncte negre. Credeti ca m-ar putea ajuta sa scap de ele? Ce efecte mai are?

6 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Datorită proprietăţilor sale calmante, tonifiante şi remineralizante, mierea de albine, aplicată pe ten, curăță porii, elimină impurităţile şi revitalizează pielea feţei.

| wolder a răspuns:

Mierea e grasa, nu usuca

te-ar ajuta daca e o miere groasa

| lore007 a răspuns:

Buna, am incercat si eu o perioada mierea de albine si pentru ca am ten gras, imperfectiuni am combinat-o cu faina de malai si a fost de un real ajutor. Iti lasa pielea catifelata, placuta la atingere si merita incercata. Eu momentan folosesc bicarbonat de sodiu si acesta este bun pentru cosuri, dar cu siguranta o sa revin din nou la mierea de albine. PS: vezi sa fie una 100% naturala altfel nu merge, sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Allealle9092183 explică (pentru lore007):

Cum adica combinata? Adica inainte de aplicare o amestec cu faina de malai?

| lore007 a răspuns:

Buna, in cazul in care iti doresti o masca usor exfolianta se combina mierea de albina cu malai inainte de a o aplica pe ten, atentie insa sa nu exagerezi deoarece poti sa-ti iriti usor tenul daca insisti prea mult cu masajul ei pe ten, daca ai puncte negre si cojite te ajuta happy

Întrebări similare