| Ririru a întrebat:

Hei.happy
mi-am cumparat ieri o rochita roz cu floricele love struck.
Am parul pana la umeri si nu stiu cum as putea sa-l fac sa`mi stea bine xD.Sau cum sa ma machez atunci cand o port.La machiaj mai nimeresc [dar sfaturile sunt bine venite], dar vreau mai mult la par! big hug
Rochita este mai sus de genuchi si am spus sa o port cu niste sandalute albe thinking

Merci. Dau Funda pentru raspunsul care imi este de folos.

Răspuns Câştigător
| Madalina1455684 a răspuns:

Pai poti sa ti-l intinzi cu placa iar apoi sa iti iei asa c-am jumatate parul si sa ti-l prinzi tip coada da sa ii faci putin volum si sa il prinzi cu o clema nu cu elastic. Iar machiajul poate sa se asemene putin cu floricelele de pe rochita. Dar ce-l mai bun sfat este sa ramai naturala!>Succes.

9 răspunsuri:
| Sssh! a răspuns:

Pai...
1. Mai intai onduleazati-l, iar apoi prindeti intr-un fel de coc.
2 Sau prindeti o parte din par intr-o codita, lasa-ti bretonul desprins asa va arata mai bine.
sau
3. Foloseste link-ul de mai jos:
http://www.pink-mania.info/frizuri/
primesc Funda? :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heytongue iti poti prinde parul intr-o coditza, in partea stanga, pe umar, iar machiajul, ai grija sa fie cat mai natural!

| adry_4721 a răspuns:

Cred ca ar terbui sa iti ondulezi parul cand o porti.Si in legatura cu machiajul crec ca ai putea sa te machizi cu un roz deschis si ar merge si un luciu de buze a si sa fie mai transparint luciu sau un roz descis in functie de machiaj si de rochie.Si imi place cum ar asortat sandalele albe. Sper sa te ajute sfaturile mele. pupkiss

| z0uzh0lina a răspuns:

Ai putea sa iti prinzi parul in coada sau sa iti pui o coronita

| little_2513 a răspuns:

Machiajul-un roz deschis iar la coada ochiului putin negrubig grin
si pentru par
onduleaza-l si prindel cu o clamuta mica intr-o partelove struck
Eventual indreapta-l prindel intr-o coada pe partea stangabig grin
... fundita?

| Derye a răspuns:

Florile de pe haine te fac sa pari grasa asa ca proasta alegere cu rochia.

| dianaBanana a răspuns:

Pai poti sa iti faci un "coc la spate" cu varfurile ridicate daca intelegi ce vrau sa-ti spun si sati lasi o suvita pe partea stanga pe care sa o dai cu placa in asa fel incat varfurile sa fie in afara...la mine functioneaza si am parul tt pana la umeri

| TheCookie a răspuns:

Pai la machiaj: poti un roz combinat cu alb pe pleoape si cu un pic de rimel cu sclipici
la par: sa ti-l prinzi cu o clema sus (asa nu iti e cald si arati si bine) big grin

eu cred ca o sa arati bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo...la rochita ta roz, evita sa-ti faci cozi negre la ochi, strica aspectul natural, si sunt de prost gust!