eu iti recomand un machiaj negru ( nu strident) cu putin auriu pe pleoape, E un look foarte elegant simplu si care va atrage atentia.
Pentru o tinuta ca a ta, o rochie galbena, un machiaj al ochilor in nuante de albastru si/sau verde ar arata foarte bine. Distractie placuta!
Depinde si de tine, ce culoare ai ochii, ce culoare ai parul si ce accesorii ai la rochita - colier, cercei, poseta, pantofi etc. dar la varsta asta esti frumoasa oricum, fara machiaj mult sa arati a altceva, deci niste mascara, eventual un pic de dermatograf si gloss/ruj cred ca ar fi suficient distractie placuta!
Pai daca e galbena pal poti sa alegi un machiaj cu negru si cu accesorii negre sau machiaj cu gri, galben ..depinde cum preferi :*
Depinde de culoarea ochilor, ai putea sa iti alegi o nunta de verde inchis pentru umbre si un bej spre interior, un contur cu tus sau dermatograf verde inchis sau chiar negru, un luciu de buze si un fard de obraz si totul e perfect, sau poti alege nuante de gri ce merg de minune cu galben. sa nu te machiezi cu galben in nici intr-un caz distractie placuta!(imi amintesc si eu de banchet, clipe frumoase sa profiti de orice moment la maximum pentru ca ai sa doresti sa te mai intalnesti cu ele)
Daca iti iei pantofi negrii poti alege un machiaj negru, dar cel mai bine este sa iti asortezi machiajul cu pantofii si accesoriile.