| Mihaela_5363 a întrebat:

Hei. Nu stiu cu ce creme sa ma mai dau pe fata, sa imi dispara iritatia de pe frunte.ma demachez cu o trusa de demachiat de la amway(demachiant, tonic si crema), dar de la un timp mi-au aparut niste cosulete albe pe frunte si am fruntea rosie. Am renuntat la tonic si la crema, dupa ce ma demachez ma dau cu ceai de galbenele sau sunatoare pe fata apoi ma dau cu o crema cutande luata de la farmacie. insa nu prea are efect. Inainte foloseam zynerit, dar nu isi mai facea efectul, pentru ca l.am folosit 3 ani la rand si probabil s. a obisnuit pielea cu el. Va rog spuneti. mi cu ce sa ma mai dau pe fata sa imi dispara cosurile mai repede...

Răspuns Câştigător
| Vali87 a răspuns:

Nu am nimic impotriva trat naturale dar astea nu dau rez extraordinare in nici un caz, poate sa le folosesti in paralel cu niste creme. In cazul in care ai cosuri DOAR PE FRUNTE si mai deloc pe obraji barbie, poti incerca crema skinoren sau brevoxyl, dar trebuie sa le folosesti mai mult timp 2 3 4 luni ca sai rez bune. Ce pot sa iti spun e ca trebuie sa te dai numai seara o data la 2 seri la inceput si intr-un strat subtire si dupa 2 3 saptamana dc totul e ok sa te dai in fiecare seara sau 2 seri da una nu si tot asa. Eu ti-as recomanda skinoren ca ala e bun si pentru pct negre pete dar nu la toti da rezultate. In orice caz daca decizi sa te dai pe toata fata nu stiu depinde de ce prb ai sa te dai dim cu o crema pentru protectie solara pentru ca te poti arde sau sa iti iasa pete pigmentate pe fata de care scapi mai greu. Creme mai blande sunt keracnyl si sebium akn dar nu stiu cat de bune sunt, cel putin eu keracnyl l-am folosit vreo 3 luni pentru niste cosuri care imi ieseau pe barbie si nu am observat vreo ameliorare. Acum nu stiu, fiecare crema reactioneaza in facut de ten. Asa creme mai blande mai sunt effaclair ca si effaclair duo de la La Roche Posait dar nu stiu cat de extraordinare sunt.
Referitor la cutaden vez ca cica nu ar fi rau dar daca il folosesti mai mult tmp nu e bun ca poti sa faci nu stiu ce boala sau ceva de genu.
Cel mai bine du-te la un dermatolog si el stie ce e mai bine pentru tine. In paralel mai poti folosi o data pe saptamana mastile cu argila cu suc de lamaie sau portocale dar vezi ca dc folosesti si alte creme antiacneice, e posibil sa ti se usuce fata excesiv si nici asta nu e bine. SI pentru asta poti folosi niste creme hidratante ca sa nu mai ai fata uscata ceva gen Avene Clean AC dar e cam scumpa 50 RON. Si ca sapun foloseste dove sau geluri de purificare de la Ducray, Bioderma, La Roche, Uriage si mai sunt si altele.
Bafta!

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Trebuie sa iei 350gr. de miere,150gr. aloee ,150gr.lamaie.Aloea si lamaia le treci prin masina de tocat carne.Intrun borcan cu capac filetat amesteci toate ingredientele si mesteci zilnic timp de 10 zile.Dupa aceia seara inainte de culcare dai pe fata si asteptei sa se usuce .Dimineata te speli pe fata numai cu apa rece si sapun.Bafta!

| no1cares a răspuns:

App lamaia irita fata
incearca asta
O sati trebuiasca albus de ou batut pana se face spuma, apoi se adauga 2 linguri de malai, se amestica si se aplica pe fata curata!
dupa ce se usuca se curata de pe fata si apoi de spala cu apa calduta!winking