Te costa mult :O! Si cine te place te place asa cum esti :*! oricum ramane la decizia ta daca te operezi sau nu. sa nu ai efecte secundare de la operatie cum ar fi durere si chestii gen.
Draga avy. Cum spuneam o sa te coste. dar pana la urma de ce sa nu dai un banut asta daca si ai tai sunt de acord! daca tu crezi ca este mai bine asa de ce sa nu incerci eu stiu ti-am zis cine te place te vrea asa cum esti si eu uneori imi doresc sa fiu un super tip cu muschi si alea alea dar cam greu in fine deviez de la obiectiv :*
Trimite-mi o poza de a ta si iti voi raspunde sincer. pana cand nu te vad nu pot sa raspund.
Nu trimit poze la necunoscuti ar fi culmea, am cerut doar o parere.dar mersy oricum
Ok, cum vrei. Poti sa pui poza la profil, te putem vedea si asa, nu neaparat s-o trimiti. P.S. Sunt o "ea".
Buna! iti dau un sfat,nu mai pleca urechea la tot ce spune lumea,chiar daca ai fii perfecta din orice pct de vedere tot ar avea ce sa comenteze, daca te deranjeaza intr-adevar pe tine ca persoana, incearca sa gasesti o tunsoare care sa creeze iluzia de micsorare, inca ceva, daca ai fata slaba asta accentueaza marimea nasului, daca ai fi putin mai plinuta nu se mai vede la fel.pup
Sti cum se zice : nu distruge ce ti a dat natura, si in plus cu acest lucru esti unica
DaciaRomania întreabă: