Buna! Eu folosesc epilatorul- mi se pare cel mai eficient(creste mai greu parul deoarece este smuls).
Singurele metode prin care cresterea firului de par este cat de cat incetinita, si firul de par rarit, este apilarea cu aparatul electric su cu ceara. La inceput sunt putin dureroare, dar cu timpul te obisnuiesti. Dureaza 2-3 saptamani pana sa inceapa sa creasca la loc
Aparat de ras super bun de la Philips
Intr-o luna cresc vreo 10 fire mici pe picior
Pai foloseste o crema depilatoare.O aplici pe piele si o lasi max. 10 min si apoi cu un buretel umed inlaturi crema iar piela ramane catifelata.Sau foloseste un depilator.
Draga, dintre toate metodele. ca sa nu creasca repede este cea cu ceara fierbinte. intr-adevar e neplacuta si trebuie sa folosesti dupa utilizare o crema ca sa nu te iriti. Din experinta mea cu cat o folosesti mai mult cu atat cresc firele de par mai rare si mai subtiri. Eu. dupa vreo 3 ani de folosire am ajuns sa ma epilez o data pe luna cu ceara fierbinte si am piellea catifelata. fara nici un fir de par pana pe la 24-25`a zi . Sper ca te-am putut ajuta
P.S. : De la un timp te obisnuiesti si nu te mai doare. mai rau e prima data apoi doare din ce in ce mai putin