anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei puppy dog eyes vreau si eu niste sugestii pentru parul meu :d nu stiu ce sa ii mai fac il intind in fiecare zi cu placa si se arde foarte mult si daca ma tund nu rezolv aproape nimic [am incercat de vreo 3 ori] Si neintins nu pot sa il las ca sta groaznic. Mi se ingrasa in doua zile si nu stiu de ce. In fiecare zi cand ma trezesc si trebuie sa imi aranjez parul este ca o teroare pentru mine puppy dog eyes Multumesc

4 răspunsuri:
| alysk84ever14_6997 a răspuns:

Eu am parul intre cret si plat.umpic ondulat dat e foarte zburlit si de la 10 ani l-am intins cu placa pana la 16 iar acum am 16 si nu mi-l mai intind.
Ti-l poti da cu un pic de spuma iar bretonul ti-l intinzi fiindca ce-i in fata conteaza

| sweetkidd a răspuns:

Pai eu zic sa folosesti un spray pentru protectie termika:*nu ti-l arde asa tare...e lasa tunsu, ai par frumos:*bafta

| BunnyB a răspuns:

Poti sa il intinzi cu o perie cu cu feonul. e mult mai simplu, merge mai repede si nu se arde la fel de tare ca si cu placa. daca nu iese cum iti place, intinzi numai varfurile cu placa, iar alea se pot tunde mai usor decat sa tai mai mult din par. eu fac la fel si merge.

| AndaWest a răspuns:

Daca e gras incearca sa nu folosesti pentru o perioada geluri,spume etc. spala-l mai des si daca ti-l faci cu placa in fiecare zi nu o lasa la temperatura mare,si oricum ca sa iti iese bine trebuie sa ai parul umed si proaspat spalat, intai il intinzi cu peria rotunda si uscatorul, infasori parul pe perie(ai grija sa nu ramai cu peria in cap)si usuci de sus in jos pe urma dai cu placa.asa dureaza mai mult efectul