anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Pot să îmi ard părul, dacă azi m-am făcut cu şampon pentru colorarea parului şi aş dori mâine să mă întind cu placa?

5 răspunsuri:
| Diiana232997 a răspuns:

Parul se arde ori de cate ori folosesti placa. Dar daca ti-l intinzi la o temperatura mica nu cred ca o sa fie mari probleme.

| Marghy a răspuns:

Cum a spus si Diiana, parul se arde cand folosesti placa indiferent de circumstante. Daca ai folosit sampon colorant si te dai cu placa, nu cred ca deteriorarea e mai grava. Sunt fete care isi vopsesc parul PERMANENT si se intind cu placa zilnic, deci nu te ingrijora. Ai insa grija sa nu iti indrepti parul toata ziua... asta DA, il va arde. Oricum, daca faci asta doar ocazional, nu e nicio problema! Si samponul colorant nu schimba nimic.

| FoundYouLover a răspuns:

Placa in general arde parul.

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Samponul colorant nu e mai agresiv cu parul decat un sampon normal.Ambele au aproximativ aceleasi proprietati, doar ca cel colorant contine si niste pgimenti coloranti, deci nu ti-a afectat cu nimic parulDaca folosesti placa, ti-l va agresa in aceeasi masura in care a-i fi folosit samponul tau normal.

| dragodana a răspuns:

Salut! Foloseste spray pentru protectie termica.Syoss sau Taft.Nu folosi placa excesiv.1 data pe saptamana e ok.Si ar fi de preferat ca placa sa aiba placi ceramice.