Cele originale persista dar costa, daca esti dispusa sa dai 300-500 de lei pe 100 de ml asta e cea mai buna alegere
Exista parfumuri de brand mai putin cunoscut care si acestea miros placut si persista, dar vei auzi mereu si la cele originale si la cele brand necunoscut sintagma "conteaza ph-ul pielii"
Cum am si mentionat sa fie parfum sau apa de parfum si nu apa de toaleta sau ce denumiri mai poarta parfumurile ieftine care nu persista, datorita concentratiei...
Am luat recent de pe un site, Dior sauvage, scandal și tom Ford, 10pes l am încercat și nu persista nici măcar 2minute, pe cutie și parfum scrie eau de parfum
Daca poarta nume de brand, de parfum original, nu inseamna in mod automat ca este si original!
Trebuie ca sursa sa fie una de incredere.
Stiu si faptul ca nu toate parfumurile originale persista foarte mult!
Cumpara PARFUM sau APA de PARFUM, fiindca doar acestea persista multe ore.
Daca cumperi apa de toaleta (eau de toilet) sau apa de colonie (eau de colonie), acelea sunt niste APE cu foarte putina esenta de parfum in ele, de aceea nu persisa mai mult de 2-3 ore.
Am și eau de parfum și nu persista nici măcar 2min
"acum 34 minute | Andreeamariagina explică (pentru Violleta2022):
Am și eau de parfum și nu persista nici măcar 2min"
Atunci acela este fake/ contrafacut
Salut!
Depinde de buget.
Chiar și alea de firma nu persistă.
Pentru un buget restrâns&P.
Bună!
Recomand parfumurile de la Verset, persista foarte bine, iar prețul este unul foarte bun. Varianta cea mai mare la 100ml costă in jur de 80 de lei. Găești aceste parfumuri la farmacie sau online. De asemenea, intr-un mod surprinzător chiar și cele din supermarketuri sunt foarte rezistente și ieftine (20-30 de lei), cele din Lidl persistă câteva zile.
O zi buna!
Https://www.facebook.com/groups/548399342489758/?ref=share
Intra pe acest grup si o sa gasesti si sa cumperi ...si recomandari... o sa gasesti toate raspunsurile la intrebarile tale!
DaciaRomania întreabă: