| Mihaa12 a întrebat:

Hei [ problem :-s ] Are ceva daca m-am dat seara cu o crema AVON de zi?worried Le-am incurcat fara sa vreau x_X!

P. S : nu am deloc problema cu tenul, deloc. nu e gras, nu e sensibil. nu am multe cosuri [ doar cateva ca orice fata. 3-4 in rest nu ]!

7 răspunsuri:
| Aliison a răspuns:

Nu e nimic straight face doar le-ai incurcat.nu cred ca ai de ce sa iti faci griji happy

| isauranick a răspuns:

Hmm eu am patit sa ma dau dimineata cu cea de noapte stii ce se intampla? cea de zi actioneaza altfel adica iti lumineaza fata mai bine actioneaza cu razele solare face fata mai usor prafului in schimb cea de noapte actioneaza ff bine cand este fata relaxatahappy si e mai grasa nusah dk ai observat

| Céline7 a răspuns:

Nu,dar vezi sa nu se mai repete, ai putea avea probleme happy

| Alinuu24 a răspuns:

Nu cred sa aiba cevaoh go on.
Daca spui ca te-ai dat doar seara...oh go on.
Nu are nimic happy.

| roxley a răspuns:

Pai draga papusica stii dc sau inventat creme de zi si creme de noapte? ca in loc de una sa cumperi doua, care de fapt is una si acelasi lucru au folosit asta mai mult o strategie de marcheting. Deci nu ai sa patzestinimic.

| Crisstina a răspuns:

Of, ce necaz mare! da, are dreptate roxley. e doar strategie de marketing faza cu crema de zi si crema de noapte; doar nu crezi ca iti apar bube pe fata ca ai incurcat crema de zi cu cea de noapte! sa fim seriosi...