| Ruxandra15 a întrebat:

Hei.Spuneti-mi niste palete cu farduri mate maro-bej. Sa fie mai mult culori maronii,galbuie,bej, portocalii dar de preferat mate.

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Iti recomand cele de la Sleek, sunt pigmentate sunt in combinatie de sidefat si altele mate, chiar si site-ul ti-l recomand ca unul foarte bun, pentru ca am luat de multe ori de la doamna respectiva si livrarea este foarte prompta.
Da click pe fiecare trusa si vei vedea culorile din paleta, cu ceea ce cauti tu, cred ca ti s-ar potrivi asta http://www.cosmetic-style.ro/files_/770_1359711148.jpg

si aici sa vezi restul paletelor http://www.cosmetic-style.ro/......i-Divine/-

| Ruxandra15 explică (pentru MihaelaDart):

Si mie imi plac paletele Sleek. Am o parere foarte buna despre ele dar ieri am cautat pe alte site-uri si am dat de paleta de 120 de culori. Sunt curioasa e buna?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ruxandra15):

Este foarte buna. o am pe cea cu 120 de culori si ti-o recomand.
Pentru rezistenta culorilor pe pleoapa iti recomand sa-ti iei si baza pentru ochi, fardul va fi mai rezistent peste zi si culorile mai proeminente.

Vreau sa stiu daca are mai multe nuante mate sau sidefate.Pe mine ma intereseaza mate fiindca am si pistrui si arata urat sideful pe pielea mea alba cu pistrui.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ruxandra15):

Are si si... pentru acoperirea pistruilor poti folosi o baza pentru ten, fond de ten (la fel iti recomand max factor lasting performance, corector in zonele unde ai pistrui si fardul la final... asa ca nu o sa mai ai de-a face

fardurile de 120 sunt doar pentru pleoapa, nu sunt folosite ca si blush.

Am tot intalnit fete care fac greseala sa foloseasca paleta cu 120 de culori cele rox pentru blush sau sa aplice fard peste ruj si sa se dea dupa aia cu luciu (absolut oribil). Folosesc fondul de ten de la Miss sporty in primele 2 luni mi-a placut fiindca acopera foarte bine dar dupa aveam senzatia ca am nisip pe fata.Asa ca l-am schimbat cu cel de la Editt perfect mat care deocamdata isi face bine treaba nu acopera chiar sa nu se mai vada dar nu sunt vizibili decat daca ma holbez si asta o rezolv cu o pudra(Maybelline AffiniMat)