Din cate stiu eu, da, se fabrica si functioneaza bine. Eu iti recomand mai mult Zynerit deoarece contine eritromicina 4% si merge foarte bine pe acneea de tip inflamator, cu cosuri maricele si coapte.
Pentru mine Bioderma a dat gres, am dat aproape 150 lei pe doua produse si un sapun de fata, care au reusit sa imi usuce fata teribillll de tare in doar 3 zile, le-am mai dat o sansa din cand in cand si acelasi efect. Din pacate, au expirat frumos, singure, triste si nefolosite.
Mergi la farmacie, ceri Zynerit sau Eryfluid si gata. Zynerit are si el eritromicina, insa mi s-a parut ca Eryfluid a mers mult mai bine atat la mine, cat si la fratele meu, care are 15 ani si avea o acnee groaznica pe fata si spate. In decurs de 3 saptamani nu mai avea NIMIC, ii ramasesera doar petele si cateva cosulete care ieseau din cand in cand. Din pacate, se pare ca lui i se pare prea greu sa continue tratamentul si i-a revenit acneea, chiar daca nu la fel de rau. E necesar sa o tii in frau la varsta asta, pana trece de la sine.
Intr-adevar,daca ai mari problele cu acneea, Bioderma nu face minuni. Eu am avut cosuri pe fata destul de multe,dar nu sa zic ca am acnee severa sau altceva. Zyneri este medicament,este foarte puternic si daca il folosesti fara sa ai intr-adevar probleme mari,nu e indicat. Eu stiu ca am trimis-o pe mama mea sa il ia de la farmacie si nu a lasat-o farmacista sa-l ia fara reteta,deoarece a zis ca pot aparea reactii adverse. Nu am zis ca e mai buna Bioderma. Bioderma poate sa functioneaza la anumite persoane,la altele nu,la fel si zynerit. Doar ca daca nu functioneaza Zynerit, iti arde fata teribil. Am citit multe pareri pe internet.
Pana la urma BIAIX faci cum crezi. daca ai probleme mari cu acneea ia Zyneri, daca ai cosuri ca orice adolescent, eu zic Bioderma. Dar du-te la dermatolog ca sa fii sigura. PUP
Si daca iei Zyneri, sa iei si o crema hidratanta sa te dai dupa
Nu este atat de severa, dar totusi trebuie sa o tratez pentru ca nu o suport Am fost la farmacie si mi-au spus ca nu mai au Zynerit in stoc...si am intrebat deja la 2 farmacii. De aceea si intrebam daca este un site de unde pot sa comand. O sa incerc mai intai Bioderma sa vad daca da rezultate. Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Hei. Da, se mai fabrica.Am vrut si eu sa imi iau, insa te sfatuiesc sa nu iti iei decat daca ai reteta de la doctorul de familie. Este pe baza de alcool si arde fata foarte rau si te poti inrosi. Daca ai reteta de la medic il iei si mai ieftin. Se gaseste la farmacie. Eu te sfatuiesc sa iei Bioderma Sebium Global. Este o crema foarte buna, pe care o foloesc si eu si chiar are efect impotriva cosurilor.
DaciaRomania întreabă: