Sau incearca sa te lasi usor, usor de placa. Nu te poti indrepta toata viata cu placa, pentru ca la un moment dat, tot ti se va toci teribil parul si va capata un aspect neplacut. Fa-te doar pe jumatate, cat consideri tu ca iti sta bine sau fa-te o zi da, una nu. Renunta treptat, dar nu de tot, la placa.
Cum sa ti-l indrepti in fiecare zi
normal ca ti se increteste daca il faci in fiecare zi
eu am parul de vreo 40-50 cm, il intind o data pe saptamana si sta super ok toata saptamana
daca doar il intinzi e normal sa ti se increteasca
si probabil mai si ai o placa de aia de 150roni
ia-ti produse pentru asa ceva, nu din comert. cele din comert sunt praf
Foloseste din farmacii geluri sau un tratament cu keritina pentru ca iti face parul drept cateva luni dar e bine sa fi cu par cret arata mai bine si eu il am!
Mai bine ti-ai face un tratament cu keratina, iti tine parul drept timp de 3-4 sau 4-5 luni, depinde
Sall,eu zic sa til lasi cret, si al meu e la fel si e ff bine cu el
ai si avantaje; parul cret e mai rezistent, nu cade asa usor...
sper ca te-am ajutat
Ai nevoie de un gel special pentru îndreptarea părului. După ce l-ai spălat şi e încă ud, aplică produsul pe toată lungimea firului. Apoi, trebuie să îl răsuceşti de câteva ori şi să îl prinzi cât mai strâns. După ce părul s-a uscat în mod natural, îl desfaci uşor şi îl periezi cu grijă.
La mine tot asa era problema, il indreptam si se facea la loc cret, dar am gasit cum sa rezolv problema, inainte de a mi-l indrepta il ud putim cu apa, nu ud sa fie dar jilav si il indrept atunci parul ramine drept mult timp
Eu am incercat este bun doar pentru un timp apoi parul revine la normal