| krysswkryss a întrebat:

Hei, stiti cum sa stimulez cresterea parului?
m-am tuns scurt. cam pana la baza gatului imi sta urat si as vrea ca pana la vara sa al am macar pana la bust, va rog o metoda rapida, dar care sa dea si roade! dau funda merci!

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Foloseste uleiul de ricin

| LoriLoL a răspuns:

Nu stiu cat de rapida este depinde de parul fiecarua, uleiul de ricin sau de argan!

| Madut21 a răspuns:

Tratament cu ulei de recin big grin

| Apache2605 a răspuns:

Metoda rapida... nu exista! Doar sa-ti pui extensii. Sau poti pana la vara sa iti masezi scalpul cu ulei de ricin care accelereaza cresterea parului. Mult succes. Si inca ceva, pentru a creste mai repede evita sa te speli foarte des, adica in fiecare zi sau la doua zile pe cap.

| Mellyssa a răspuns:

Eu te sfatui asa: trebuie foarte bine ingrijit, des spalat, cu sampon calitativ, incearca cit mai des sal impletesti cit de putin, astfel creste mai iute, caci cind e liber nu prea creste, o data in luna scurteaza virfurile cu 0.5 cm, si cumparati un sampon nutritiv pentru cresterea parului cit mai calitativ, doar de la farmacie, sau magaziunuri speciale.
Si nu uita de cremuri si masti hidratante. (Incearca numaidecit si reteta: 2 lingurite sirop de ceapa, 2 lingurite miere, 2 lingurite de sirop de minta, un pachetel de praf de iasomie, o lingurita de ulei masline, si 2 lingurite crema pentru volumul parului; amesteca bine bine si inainte ca sa speli cu sampon, foloseste lotiunea data, 'e doar pentru o spalare' ) - eu am incercat-o si e buna... sper ca te-am ajutat mult. iti doresc sa-ti creasca mai iute, stiu cum e sa astepti. Te pup, pa
!