| just27smile a întrebat:

Hei...stiu ca e cam rusinos sa intreb asta dar.stiti o alta modalitate de a te pensa in afara de cea originala(cu penseta) ideea e ca m-am mai pensat pana acum doar ca ma doare fff tar si sunt si cam neindemanatica...va rog ajutor!

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Si pe mine ma doare.Stai linistita,cu toate trecem prin astahappy.Da,exista si o alta modalitate:cu ceara(numai la cosmetica),insa nu stiu daca este asa de buna,in plus gandeste-te ca daca te pensezi cu penseta forma va fi mult mai frumoasa, asa ca te sfatuiesc sa nu renunti la metoda originala.P.S. Poti sa te duci la o cosmeticiana sa te faca, pretul este in jur de 10 lei dar merita decat sa te faci tu singura. Fundalove struck?

4 răspunsuri:
| 6111992 a răspuns:

Buna cu ceara.

| alter4ego a răspuns:

Doar intre sprancene te poti lua cu banda de aia cu ceara pentru mustata, dar sub spranceana neaparat cu penseta, alta metoda nu stiu.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea merge la o cosmeticiana.Ea ti-ar putea arata mai bine cum te poti pensa,din moment ce zici ca esti putin neindemanatica, si in plus nu este o investitie mare sa mergi la un salon, deoarece un pensat este in jur de 15 lei.Mama mea este cosmeticiana,daca mai ai alte intrebari, eu o intreb pe ea, si iti raspund.

| just27smile explică (pentru anonim_4396):

Prima oara m-am dus la o cosmeticiana
.dar dupa aia nu mai aveam timp sa ma duc...si acum au o forma si mie greuu sa le las sa creasca...dar oricum mersi de raspuns:X