Daca nu ai folosit vreodată acest carmin, mergi la un salon pentru a alege un roșcat aramiu, că tot este la moda.
Cel mai bine mergi la salon sa te vopseasca cineva priceput nu incerca tu ca cine stie ce va iesii
Mai safe este sa folosesti produse destinate pentru vopsire, nu sa faci experimente acasa.
Am folosit carmin cand eram blonda, e o metoda foarte buna pentru ca e temporara. Iese mai greu din par (nu ca violetul de gentiana care se duce dupa 4-5 spalari) dar nu te speria ca nu ramai cu el in par. Nu folosi nuantator din comert ca alea risti sa le dai jos doar cu foarfeca
Eu umpleam chiuveta cu apa si turnam carmin in functie de cat de intensa voiam culoarea apoi imi clateam parul acolo. Poti si sa-l amesteci cu balsam si sa-l aplici pe par sau poti sa-l aplici pur si simplu asa din sticluta dar ai grija ca pateaza hainele
Te poate ajuta dar sincer nu recomand. Urma de roscat se va transforma fie in portocaliu, fie in roz si o sa iasa foarte greu si inegal cand o sa vrei sa scapi de ea.