| Ukkka a întrebat:

Hei,sunt din Braila si vreau sa imi cumpar niste blugi stramti pentru scoala. Imi dati un sfat cu cateva magazine care sa contina si blugi stramti dar si ieftini?;* Va pup anticipat

Răspuns Câştigător
| DmnProfesoara a răspuns:

Si eu sunt tot din Braila. La prima vedere ti-as recomanda Dunarea, Eurostil, Mall sau pe republicii.Sa stii ca in mall avea reduceri, prin New Yorker daca nu ma insel, la pantaloni. Deci, cum iti este si norocul, sa prinzi ceva la pret redus sau sa gasesti un model de blug care iti place si este si ieftin.
Magazin ieftin ieftin este unul chiar langa Eurostil. Diana sau Adriana nu mai stiu cum se cheama.Are 2 etaje, la parter gasesti blugi si haine, iar sus incaltaminte. Ti-l recomand, au haine frumoase care poti sa le gasesti si in Eurostil la pret dublu straight face
Si inca unul se numeste "Mario Style".E tot in zona Eurostilului, doar ca mai mergi putin.Mergi cativa metri pana vezi o farmacie Sensiblu. Farmacia se afla fix vizavi de magazin!
Pupici si noroc!:*

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

De ce nu cumperi de pe siturile online?

| lalaballet a răspuns:

Zara,h&m,berscha,pull and bear desigur poti cauta si pe net

| Kristinnaaa a răspuns:

Hei, găsești la H&M mai multe modele la prețuri mai mici de 60 de lei.

Poți vedea aici: http://sanduirina.com/ce-putem-cumpara-de-la-hm-cu-mai-putin-de-60-lei/

La C&A am mai văzut unii la 39 lei, îi poți căuta în magazin.

Baftă! :)