Nu il scoate tu! lasa-l pe el sa cada singur. Mie pe la 9 ani mi-a cazut unul care nu se misca de la un mar(ionatan) Asa ca: curaj:* si app nu incerca metodele alea gen: sa-l prinzi de clanta...s.m.d. ca sunt dureroase nu am incercat eu, da ram vazut. Succes!
Leaga-l cu ata si trage de el repede. De ce sa iti explic eu, lasa ca stiu parintii tai ce au de facut.
Nu trebuie sa iti fie. Sa ai grija pentru ca daca nu ti-l scoti la timp o sa iti creasca din gingie. Spun sa iti infingi teama! Ce vine sfarsitul lumii daca iti scoti un dinte? E mult mai bine sa scapi de un dinte ca scapi de toate durerile. Bafta!
Lasal sa se miste tare, dupa acea il misti si vezi ca iti iese la un moment dat, dar daca nu-l scoti o sa iti creasca peste si o sa te doara foarte tare.Deci mai bine il scoti acum fara frica! Numai bine si SUCCES!
Nare de ce sa iti fie fric creste altu in loc daca chiar tie frica mergi la dentist sa til scoata si sa iti faca o anestezie si nu simti nimic
Bwnaa!
Dc sa-ti fie frica si mie acum o luna ziceam acelasi lucru ca tine mi-era frica sa-l scot, dar nici macar n-am fost la dentist am stat mai mult timp cu el asa pana cand intr-o zi ma jucam cu el il leganam si am tras putin de el dar nu am simtit nimic ca era pregatit sa cada si mi-a cazut, dar din pacate cand m-am spalat putin la gura l-am scapat in chiuveta
Nu sta cu temeri de astea ca nu e obligatoriu sa mergi la dentist poti sa ti-l scoti tu cand vezi ca se misca ff tare tragi putin de el sau il dai intr-o parte si in alta putin mai tare pana iti cade, asa am facut si eu
Innovation întreabă: