| MeMonaIoana a întrebat:

Hei! tocmai m-am tuns si desi vroiam sa imi iau decat varfurile coafeza ma tuns mai mult decat speram si nu imi sta asa de bine crying stie careva vreo solutie un tratament care ajuta la cresterea rapida a parului. am auzit de uleiul de ricin dar cum il folosesti.
P. S

3 răspunsuri:
| FuNdITaPeNtRuMiNe a răspuns:

1.sampon cu petrolium
2.samponuri pentru cresterea parului te poti duce in farmaci si sa ceri, sau cauti prin malluri
3. extensii de par
funda?:*

| Lorena08 a răspuns:

Cu ajutorul uleiului de ricin. Poti folosi uleiul si fara sa-l pui in combinatie cu altceva,insa pentru un rezultat mai bun ai putea incerca urmatoarea reteta: jumatate de sticluta de ulei de ricin(din ochi,aproximativ adica), o lingurita ulei de masline, o lingurita zeama de lamaie si un galbenus.Amesteca-le.Daca folosesti doar ricinul va fi o compozitie prea uleioasa si vei reusi sa o aplici la radacini mau greu. Dupa ce ai facut compozitia(sau chiar daca vrei sa folosesti doar uleiul) aplic-o (de obicei inainte de baie, insa nu conteaza daca parul este curat sau murdar) pe scalp, la radacinile firelor de par si maseaza 5-10 min cat consideri ca este necesar ca sa acoperi toata suprafata scalpului, apoi infasoara-ti capul intr-o folie de impachetat senvisuri(dinaceea transparenta) si peste pune-ti un prosop.Stai asa vreo 2h,cu cat stai mai mult, cu atat este mai bine, iar apoi spala-te in mod obisnuit pe cap si ai grija sa clatesti bine.
(uleiul se achizitioneaza din farmacii si costa aproximativ 3 ron)

| Biuka a răspuns:

1. Ulei de masline
2. Ulei de RICIN!
Biuka.