Hei! Eu sunt distribuitor FM.Ai auzit de aceasta companie? Are produse cu ingrediente 100% naturale, fara chimicale, alergeni sau parabeni.Este o companie poloneza in plina ascensiune care fabrica produse de cea mai inalta calitate ca:parfumuri(care persista 12 ore, spre deosebire de cele de la Avon care tin o ora maxim ), produse de ingrijire corporala, produse de make-up(pe baza de vitamine si minerale, presate la rece pentru a rezista mai mult si care nu afecteaza pielea) si produse de curatenie 100% bio. Daca doresti sa devii consumator FM ai o reducere din momentul in care te-ai inscris de 40%(care poate ajunge la 100% la produsele care sunt la promotie) si beneficiezi de produse de o calitate exceptionala. Daca alegi sa fii distribuitor castigi si discountul de minim 40% plus bani pe puncte(fiecare produs are un anumit numar de pct care la sfarsitul lunii se aduna si FM-ul iti da banii pe ele, deci castigi din 2 locuri practic) si daca doresti sa iti faci propria ta retea de distribuitori poti ajunge la un profit mai mare de 1000euro+un leasing (platit de o companie) la un autoturism KIA C"EED(iar daca ajungi la un nivel mai inalt un MERCEDES C sau E class).La FM produsele sunt foarte bune(de exemplu creionul de ochi nu se intinde ca cel de la Avon, culorile sunt identice cu cele din catalog, produsele vin la timp, parfumurile persista 12ore si altele...).SI in plus la FM ai din start 40% discount la orice produs, nu ai target(deci nu esti obligata sa dai comanda de o anumita suma cum e la Avon) si in plus nu esti obligata sa dai mereu comenzi.Te astept pe id-ul:lupikcrazy@yahoo.com sa iti povestesc mai multe.Mi-ar face mare placere sa iti impartasesc niste lucruri minunate si poate sa colaboram. lupikcrazy@yahoo.com. O seara placuta:*!
Am uitat sa iti spun... Daca vrei sa faci banuti trebuie doar sa ai cataloagele si mostrele in geanta si sa le arati prietenelor tale, eventual sa le povestesti si despre beneficiile pe care le au daca se inscriu.O sa fii foarte incantata de produse in primul rand si de banii pe care o sa ii castigi foarte simplu.Nu ai sef, esti propriul tau sef, nu ai target, faci ce vrei, cand vrei.Id:lupikcrazy@yahoo.com
Din cate stiu de la un prieten trebuie sa faci reclama pe la lume (prieteni, rude etc) si sa faci vanzare (caci nu stiu cu cat la % esti platit din profit) iar apoi trebuie sa iei produsele de la centru! sper ca ti-am fost de ajutor
HappyCandy întreabă: