| Alexandra40000 a întrebat:

Hei TPU, a folosit cineva șamponul de cal? Ce rezultate ați avut?

8 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Samponul de cal nu e periculos, este practic facut din plante doar ca in concentratie mai mare si singurul lucru diferit fata de sampoanele pentru oameni e ca este mai puternic degresant, adica o sa iti cam usuce parul si daca ai un scalp sensibil posibil sa iti faca matreata sau sa iti irite pielea. Eu nu am scalp sensibil si nu am avut probleme de genul, l-am folosit cateva luni si intr-adevar face parul sa creasca putin mai repede (dar nu cu mai mult de 0, 5 cm pe luna mai repede, nu exista solutii minune pentru asa ceva, cine crede asta e fraier), dar am renuntat la el pentru ca imi usca parul pe lungime si parul meu era deja deteriorat de la placa si vopsea. Daca tu ai par natural nu cred ca o sa ai nicio problema cu asta, iti dai cu o masca si se rezolva. Dar ai grija totusi la scalp

Răspuns utilizator avertizat
| Swetlly122 a răspuns:

Da, eu. Îți face parul foarte moale și descurcat.

| Georgiana0216 a răspuns:

Buna!
Ar trebui sa te gandesti mai bine asupra acestei deciziei de a folosi samponul de cal. Pana la urma poti alege sau nu sa-l folosesti, dar nu uita ca produsul respectiv este fabricat pentru utilizarea pe animale, in cazul acesta calul. Pielea scalpului este mult mai sensibila decat pielea calului, asa ca poate avea si efecte mai putin dorite. Cel mai bine testeaza-l inainte de a-l folosi pe o perioada indelungata. Desi sunt persoane care il folosesc si le este benefic, fiecare este diferit si organismul tau poate reactiona altfel. Coafeza la care merg de ani buni, care imi este si prietena, nu m-a sfatuit sa-l folosesc, dar parerile sunt impartite.

| 26Mihai a răspuns:

Primul rezultat a fost ca nu mai putea calul