| rihanna7865 a întrebat:

Hei TPU a incercat cineva tratamentul intensiv impotriva cosurilor din gama clearskin proffesional de la avon :? e bun de ceva? dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| americanblue a răspuns:

Buna! Eu le'am incercat insa la mine isi au efectul doar atita timp cit le folosesclove struck daca opream tratamentul imi apareau mai multe ca inainte..deci mai bine intreaba la farmacie.Eu folosesc Zineryt si ma ajuta happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru americanblue):

Eu te-as sfatuii sa nu mai folosesti Zineryt, cred ca ai observat si tu ca usuca tenul iar tenul prin uscarea excesiva intelege ca trebuie sa produca mai mult sebum deci tenul tau va fi deshidratat si descumat iar in interior va fi gras. Evita alcoolul.

10 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

De obicei astea de la avon, oriflame nu sunt bune de nimic.

| iubesc a răspuns (pentru OnuOnulică):

Ba unele sunt foarte bune si de calitate, iar daca nu cunosti mai bine nu te baga.

| OnuOnulică a răspuns (pentru iubesc):

Crede-ma cunosc mai bine decat tine de 1000 de ori...

| iubesc a răspuns (pentru OnuOnulică):

Nu cunosti, cu siguranta. Sunt reprezentanta si stiu despre ce vorbesc. NU mai bate campii copilule.

| iubesc a răspuns:

Buna. La care tratament te referi mai exact? Eu folosesc de la clearskin cu 2 % acid sacilic si e foarte bun, incerca si nu vei regreta.

| Anonimaa77 a răspuns:

Eu am folosit si nu sunt bune absolut de nimic. :/

| Juliiia a răspuns:

Am incercat tratamentul, si nu a avut niciun efect.

| Ionella001 a răspuns:

Parerea mea este sa-ti iei ceva de la farmacie, eu am incercat ZINERYT, intr-o luna aveam tenul aproape perfect, sau crema de la SKINOREN, pe asta o folosesc si acum, acelasi rezultat happy

| mihaellique93 a răspuns:

Eu le-am folosit o perioada de timp, insa fara efect. doar bani aruncati aiurea. Incearca cu Plafar, acolo sunt rezultate, iar pretul este de nimic in comparatie cu alte produse.