| raspunsurilaalee a întrebat:

Aș vrea să slăbesc cam 10 kilograme. Am 14 ani. Știți diete eficiente? Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| BeautifulSunflower a răspuns:

Sa stii ca prin diete de slabit, slabesti, dar celulita nu o dai jos. Si eu am slabit vreo 5 kg si nu este nicio diferenta. In fine, eu am slabit prin : m-am infometat o zi intreaga, nu a mers, nu incerca, apoi mancam din ce in ce mai putin, eu aveam si pofta mare de mancare, dar ca sa o potolesc, ma gandeam ca mancarea este doar pentru supravietuire si ca gustul mancarii respective se va duce, dar in schimb eu ma voi ingrasa, asa ca in schimb sa mananc o farfurie intreaga, mancam un sfert, si daca inca imi mai era foame, beam apa, si mancam doar mancare facuta in casa, ciorba ca ma obliga mama sa o mananc pe toata, si in rest mai mancam seara niste o felie de paine si gata, doua mese pe zi. acum ca e vacanta mananc doar o felie de paine la pranz si restul zilei o rosie, un mar, adica niste chestii usoare, multa apa, acum ca se fac pepenii, acestia tin de foame si contin si foarte multa apa, incearca sa mananci cat mai multi. In cateva zile am slabit vreo 3 kg si nu le am pus la loc, dar ti am zis, celulita de la mancat lays nu se da jos fara sport laughing, am mai dat-o si pe aia jos, dar alergand la stadion, seara, 2 ture.

1 răspuns:
| Dragut123 a răspuns:

Eu am avut o prietena care tinea o dieta destul de ciudata, dar care a ajutat-o caci a mai slabit. Manca o zi cereale, o zi lactate, o zi fructe, o zi legume si o zi carne. Pe ea a ajutat-o. Dar ma gandesc ca te-ar ajuta si sportul putin. Bafta multa!