Întrebare recomandată | Nataliaa2176 a întrebat:

Hei TPU, acum cateva zile m-am intors din vacanta de la mare si jumatate din spate a inceput sa mi se cojeasca si se vede foarte urat. Peste 3 saptamani sunt domnisoara de onoare la o nunta si vreau sa arat cat mai bine. Ce pot sa fac sa nu se mai vada atat de mult spatele in doua nuante?

Răspuns Câştigător
| tzumpig a răspuns:

In primul rand hidrateaza-ti pielea, asta este cel mai important. Maseaza corpul cu o crema grasa sau cu aloe vera (foarte buna pentru arsuri).
In zona arsa exista celule care se sinucid pentru a nu face cancer de piele.

3 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

In trei saptamani, daca ai o piele cat de cat normala, ar trebui sa nu mai ai nici o problema. Daca nu, numai un fond de ten sau cum s-o numi "tencuiala" aia pe care o folositi voi femeile, este o solutie. Daca nici asta nu merge, foloseste un palton, pardesiu, jacheta, foaie de cort... ceva care sa-ti acopere spatele... happy

| Deliqueena a răspuns:

In 3 saptamani nu ar trebui sa se mai vada, dar ca sa fii sigura, da-te in fiecare zi cu crema de hidratare. Eu folosesc Nivea

| raduculovesbinny a răspuns:

Indeparteaza pielea care se cojeste si dupa dati cu o crema speciala pentru piele. Ar trebui sa iti treaca in 3 saptamani.